تاریخ: ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۱:۴۵
بازدید: ۲۱۹
کد خبر: ۵۲۷۴۲
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
در جلسه مدیران مجتمع صنعتی گل‌گهر با مسوولان دانشگاه آزاد مطرح شد:

نظر موافقان و مخالفان ارتباط «صنعت و دانشگاه»/ سرمایه‌گذاری ۳۰۰ میلیاردی برای رونق تولید

می متالز - جلسه هم‌اندیشی مدیران مجتمع صنعتی گل‌گهر و دانشگاه آزاد اسلامی با اختلاف دو مسئول در رابطه با ارتباط صنعت و دانشگاه همراه شد.
نظر موافقان و مخالفان ارتباط «صنعت و دانشگاه»/ سرمایه‌گذاری ۳۰۰ میلیاردی برای رونق تولید

به گزارش می متالز، ظهر امروز جلسه هم‌اندیشی مدیران مجتمع صنعتی و معدنی گل‌گهر با معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و دبیر هیات‌امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در دفتر مدیر مجتمع صنعتی و معدنی گل‌گهر برگزار شد.

مدیر مجتمع گل‌گهر سیرجان در ابتدای این جلسه گفت: ارتباط صنعت و دانشگاه موضوع مهمی است و علاقه‌مند به پررنگ‌تر کردن این ارتباط با دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی هستیم.

ایمان عتیقی اظهار کرد: با وجود پژوهشکده آهن، فولاد و مأموریتی که دارد اعضای هیات‌علمی و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان کرمان در بخش‌های معدن، فرآوری و مکانیک حضور فعال‌تری داشته باشند تا ارتباط صنعت و دانشگاه به خوبی شکل بگیرد.

مدیر مجتمع گل‌گهر سیرجان اضافه کرد: در شهرستان سیرجان گل‌گهر بهترین دانشگاه است و این قابلیت در این مجتمع وجود دارد که کارهای علمی و عملیاتی در آن صورت بگیرد و دانشگاه‌ها باید از این شرایط ویژه استفاده کنند.

علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان نیز در این جلسه با قدردانی از مدیران مجتمع گل‌گهر عنوان کرد: به دنبال بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری که ارتباط صنعت با دانشگاه را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر در اعتلا و خروج از تنگناهای نظام دانستند، آمادگی داریم به طرح‌های ساخت قطعات و مهندسی معکوس به طور جدی وارد شویم.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز بیان کرد: ظرفیت حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی بسیار بالاست و خوشحالم که در چنین فضایی قرار گرفتیم.

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی مطرح کرد: دانشگاه‌های دولتی هنوز در حوزه آموزش و پژوهش درمانده‌اند؛ اما دانشگاه آزاد اسلامی چون وابسته نیست، باید در حوزه تحقیقات، فناوری و نوآوری به‌صورت عملیاتی ورود کند.

وی تشریح کرد: اعتقادی به کارکردن صنعت با دانشگاه ندارم و باید صنعت با شرکت‌های دانش‌بنیان و وابسته به دانشگاه همکاری کند و نگاه این است که استاد و دانشجو باید صاحب شرکت شوند و به انتفاع برسند.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان را به‌طور جدی پای کار می‌آوریم و به صورت قوی در حوزه فناوری گل‌گهر وارد می‌شویم و اولویت استان کرمان بوده و پشتیبان ما نیز صندوق فناوری و نوآوری دانشگاه است؛ به‌طوری‌که ۳۰۰ میلیارد تومان برای حمایت از تولید، فعالیت‌های ریسک‌پذیر و رونق تولید اختصاص داده شده است.

دهقانی فیروزآبادی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی علاقه‌مند بوده در پروژه‌های کلان گل‌گهر که سودآوری آن تضمین شده است با سرمایه وارد دانشگاه شده و در راستای همکاری‌های مستمر پلان همکاری بین دانشگاه و صنعت طراحی شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان نیز در این جلسه متذکر شد: ارتباط مناسبی با مجتمع صنعتی و معدنی گل‌گهر داریم و در حال انجام پروژه‌های مشترک هستیم.

علی یعقوبی‌پور تبیین کرد: وجود مجتمع صنعتی گل‌گهر در این منطقه نعمتی است که ما سعی داریم از این نعمت به‌خوبی استفاده کنیم و سعی کرده‌ایم در حوزه‌های مختلف صنعت ورود کنیم.

وی با اشاره به فعالیت‌های مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان گفت: با وجود شرکت‌های دانش‌بنیان در این مرکز امکان همکاری مناسب با مجتمع گل‌گهر به خوبی آماده شده است.

عناوین برگزیده