تاریخ: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۶:۰۵
بازدید: ۳۹۵
کد خبر: ۵۳۳۰
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
معاون بازرگانی شرکت ایرالکو :

اخوان وارث یک ورشکستگی بزرگ بود / امروز چشمه های ایرالکو باغ های خود شرکت را آباد می کند

می متالز - معاون بازرگانی شرکت آلومینیوم ایران گفت: ایرالکو با مدیریتی درست می تواند در 3 الی 5 سال آینده تمامی بدهی های خود را پرداخت کند.
اخوان وارث یک ورشکستگی بزرگ بود / امروز چشمه های ایرالکو باغ های خود شرکت را آباد می کند

به گزارش می متالز، بابک مصطفایی معاون بازرگانی شرکت ایرالکو بیان داشت: با مدیریت صحیح در شرکت از جمله کنترل تفاوت بورس و بازار، جلوگیری از خرید با قیمت های گران و پایین آوردن هزینه ها می توان حدود 200 تا 300میلیارد تومان در سال به ایرالکو بازگرداند. درواقع امروز با درایت دکتر اخوان چشمه هایی که از ایرالکو به سمت باغ دیگران می رفت امروز به خود ایرالکو بازگشته است و در آینده ای نه چندان دور شاهد رشد و شکوفایی این مجموعه بزرگ خواهیم بود.
وی ادامه داد : ایرالکو با عرضه ای حدود 11هزار تنی در تیر ماه رکود بورس را زد که از این میزان نیز 9هزار و 600تن آن معامله شد.

وی درباره شایعه بلوک فروشی ایرالکو نیز تصریح کرد : اینگونه نیست، حتی اگر اینگونه باشد و ما بلوک هم بفروشیم اگر کسی می تواند وارد رقابت شود باید جلو بیاید چرا که در نهایت ما به دنبال منافع ایرالکو هستیم و در آن هیچ کوتاهی نخواهیم کرد چون که اگر ایرالکو زمین بخورد 20 هزار نفر گرفتار خواهند شد.

مصطفایی افزود : امروز تمامی خریدها و فروش های این شرکت زیر نظر هیات مدیره انجام می شود یعنی بدون مجوز آنها خرید و فروشی صورت نمی گیرد؛ و تمامی عرصه ها در بورس صورت می پذیرد.

وی خاطرنشان کرد : حدود 80 تا 90میلیارد تومان از معوقات برق که طی 10سال گذشته ایجاد شده بود و همچنین 70میلیارد تومان تهاتر گواهینامه بازار را پرداخت کردیم و اگر یک مدیریت صحیح و منسجم بر ایرالکو حاکم باشد میتوانیم تمام بدهی های این مجموعه را ظرف مدت ۳ تا ۵ سال به صفر برسانیم.


مصطفایی اظهار امیدواری کرد، نماد ایرالکو در هفته جاری در بورس بازگشایی شود.
وی در خصوص طرح های جدید و افزایش ظرفیت ایرالکو تصریح کرد : دستیابی به ظرفیت 400هزار تن طی برنامه 2ساله، کاری بزرگ و رشدی 100درصدی است که عزم خود را جزم کرده ایم که به آن دست پیداکنیم اینکه اعلام می شود ظرفیت 1میلیون یا 2میلیون تنی در اراک وجود دارد، نیازمند ایجاد زیرساخت های لازم از جمله تامین برق است. درصورتی که حمایت های لازم در این رابطه از طریق دولت صورت پذیرد حتما این امر محقق خواهد شد. 

مصطفایی در پاسخ به اینکه مدیریت اخوان در ایرالکو را چطور ارزیابی می کنید بیان داشت: جا دارد در ابتدا از زحمات تمامی مدیران ایرالکو در طی سالیان متمادی که بدنبال رشد و اعتلای ایرالکو بودند تشکر نمایم مدیریت هر کس در ایرالکو با توجه به عملکرد آن ارزیابی می شود شاید پاسخ این سوال در قیمت بورس و نماد خلاصه می شود. وقتی قیمت در بورس افزایش یافته و نماد شرکت بازگشایی شود، یعنی مدیریت درست بوده است در واقع ملاک، وضعیتی است که در بورس مشخص می شود زمانی که سهام یک شرکت در بورس گران می شود یعنی مدیر آن عملکردی درست داشته است البته مهم ترین نقطه قوت عملکرد دکتر اخوان از بین بردن تفاوت بورس و بازار بوده است‌.

معاون بازرگانی ایرالکو با بیان اینکه ایرالکو جزو ماده 141 بود، تصریح کرد: با درایت دکتر اخوان جلوی این کار گرفته شد. 

مصطفایی با اشاره به آینده بازار آلومینیوم، بیان کرد: باید صنایع پایین دستی در این صنعت را تقویت کرد تا ارزش افزوده داشته باشد. ایرالکو در سیلک کاشان 400 هکتار زمین در اختیار دارد، در نتیجه می توان از سرمایه گذاران دعوت و در آنجا خطوط تولید ایجاد کرد و خوراک را برای آنها تامین کنیم تا ارزش افزوده در صنایع پایین دستی را افزایش بدهیم.

وی خاطرنشان کرد : ایرالکو در ریل پیشرفت و توسعه خود قرار گرفته است و در 3ماهه اول سال 8میلیارد تومان سود داشته و 64درصد جلوی زیان دهی را گرفته است.

وی درباره بدهی به جاجرم بیان داشت: بدهی به جاجرم در 6ماهی که دکتر اخوان در ایرالکو حضور داشتند، صفر بوده و 20 تا 25میلیارد تومان نیز از بدهی گذشته را پرداخت شده است.
مصطفایی در پایان تاکید کرد : اخوان وارث یک ورشکستی بزرگ بود و امروز با برداشتن گام های بسیار بلند نور امیدی را برای بازگشت دوباره شرکت به روز های شکوه و عظمت خود در دل کارگران روشن کرده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از هر شخصی که قلبش برای موفقیت ایرالکو می تپد قدردانی می کنم و از همه افراد متخصص از جمله مدیران سابق، کارشناسان و نخبگان این حوزه دعوت می کنم در صورتی که برای پیشرفت روزافزون ایرالکو ایده ای دارند به ما یاری رسانند.

عناوین برگزیده