به گزارش می متالز، در دومین نشست شورای هماهنگی علمی صنعت بیمه که در بیمه ایران برگزار شد، شرکتهای بیمه به ضرورت وجود نظام نامه مشخصی در خصوص مالکیت فکری در صنعت بیمه، پیوند رشتههای مختلف دانشگاهی با صنعت بیمه، جذب نخبگان در این بخش، تعریف پایان نامههایای کشور و درنهایت پیشنهادی مبنی بر لحاظ کردن جایزه ای عمومی در صنعت بیمه تاکید کردند.در این نشست نمایندگان شرکتهای بیمه به نقش صنعت بیمه در دنیا در جبران و ترمیم خسارت های غیرمادی و ایجاد آرامش در بهداشت اقتصادی و روانی مردم اشاره کردند .
حمید کردبچه، رییس پژوهشکده بیمه پس از طرح دیدگاه نمایندگان شرکتهای بیمه اظهار کرد: بر اساس مصوبات جلسات گذشته اقدامات قابل توجهی صورت گرفته است و امید است عزم پژوهشکده با پاسخ مثبت شرکت ها بتواند منشا اثری برای شرکت باشد و صنعت بیمه جایگاه ویژه ای را به پژوهش و دانش دهد.
به گفته وی اراده پژوهشکده برای حضور در صنعت وهمکاری متقابل علمی صنعت با پژوهشکده جدی است و بدون حضور صنعت، پژوهشکده نمیتواند نقش موثری داشته باشد. بر این اساس اقدامات پژوهشکده بایدکاربردی باشد و یکی از نهادهایی که می تواند در این زمینه یاری کند شورای هماهنگی علمی صنعت بیمه است.
در ادامه لیلی نیاکان، معاون پژوهشی پژوهشکده بیمه با طرح اهمیت شناسایی نیازهای صنعت بیمه و تشکیل شورای هماهنگی این صنعت گفت: تشکیل این شورا با اثرات مثبتی همراه است در این میان برای ساختار این شورا پیشنهاداتی ارائه شده است.
معاون پژوهشی پژوهشکده بیمه به وظایف این شورا اشاره و بیان کرد: ایده پردازی برای شکل گیری فعالیت ها و انعکاس فعالیت های علمی در صنعت بیمه و جلوگیری از فعالیتهای موازی از جمله وظایف تعریف شده است.
وی با اشاره به تولید محتوای بیمهای به عنوان یک اقدام گفت: برگزاری سیمنار و کنفرانس می تواند در این زمینه کمک شایانی داشته باشد در ادامه تلاش داریم به موضوعات جامعه شناختی صنعت بیمه بپردازیم. در این نشست پیرامون مشارکت موثر صنعت بیمه در بیست و ششمین همایش بیمه و توسعه نیز مباحث مهمی از سوی نمایندگان شرکتها مطرح شد.