به گزارش می متالز، وی با اشاره به اینکه ملتهای دو کشور با توجه به ظرفیتها و منابع موجود در ایران و ترکیه، حق دارند از رونق اقتصادی یکدیگر بهرهمند شوند، افزود: در پنج سال گذشته حجم تجارت ایران و ترکیه بیش از ۵۳ میلیارد دلار بوده که در راستای مذاکرات روسای جمهور دو کشور، این مقدار تا پنج سال آینده باید به بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار افزایش یابد.
سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران با مرور تاریخچه موافقتنامه تجارت ترجیحی ایران و ترکیه که از سال ۲۰۱۵ میلادی اجرایی شد، اظهار امیدواری کرد: با حمایت دولتهای دو کشور، این موافقتنامه به بهترین نحو و بیشترین منافع برای طرفین ادامه یافته و راه برای فعالیت تجار و بازرگانان هموار شود.
در ادامه این جلسه، حسنو دیلمره، مدیرکل قراردادها و امور اتحادیه گمرکی وزارت تجارت ترکیه، از اراده کشورش برای تشکیل هرچه سریعتر کمیتههای فنی، برگزاری مذاکرات و بررسی موضوعات مرتبط خبر داد و گفت: یکی از راهکارهای افزایش حجم تجارت دو کشور و ایجاد فضایی جذاب و بستری مساعد برای فعالیتهای تجار و بازرگانان، تجارت ترجیحی است.
وی افزود: در فهرست جدیدی که ارائه میشود، حضور ایران در صنایع ترکیه نیز پیشبینی شده است.
پس از بررسیهای کارشناسی روی لیستهای پیشنهادی طرفین، کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه در روزهای ۲۶ و ۲۷ شهریور سالجاری به ریاست واعظی، رئیس دفتر و سرپرست نهاد ریاست جمهوری در آنکارا برگزار خواهد شد.