به گزارش می متالز، علی سلاحی، ضمن بیان اینکه پنج مورد پرونده اکتشاف در معادن دامغان طی پنجماهه نخست سالجاری صادرشده است، ابراز کرد: میزان سرمایهگذاری در بخش اکتشاف معادن مذکور دو میلیارد و ۸۰ میلیون ریال بوده و بهره برداری از آنان میتواند چندین فرصت شغلی را نیز ایجاد کند.
وی تصریح کرد: تعداد پروانه بهره برداری در حوزه معدن دامغان طی پنج ماهه نخست سال جاری یک فقره با سرمایهگذاری ۳۰ میلیارد و ۶۷ میلیون ریال و با اشتغالزایی هفت نفر و همچنین تولید سالانه ۱۰ هزار تن مواد معدنی بوده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دامغان به بیشترین فراوانی معادن شهرستان نیز اشاره کرد و گفت: سنگ آهن، مس و زغال سنگ بیشترین فراوانی و همچنین فرآوری مواد معدنی در دامغان را تشکیل میدهد.
سلاحی با بیان اینکه یک هزار و ۲۰۰ نفر از کارگران مشغول به کار در واحدهای معدنی بیمه تأمین اجتماعی هستند، گفت: ۲۶ نوع مواد معدنی در معادن دامغان وجود دارد و یک هزار و ۹۱۴ کارگر این مواد معدنی را از دل زمین بیرون میکشند.
وی با بیان اینکه هزار و ۳۰۰ نفر از جمعیت دو هزار نفری کارگران معدنکار دامغانی فقط در معادن زغال سنگ مشغول به کار هستند که این امر نشانگر ظرفیت این ماده معدنی در شهرستان است، گفت: دامغان از دیرباز در زمره غنیترین معادن زغال سنگ البرز جنوبی بوده است. ۶۲۰ واحد معدنی در استان سمنان وجود دارد که چهار هزار و ۵۰۰ نفر کارگر در این تعداد معادن مشغول به کار هستند.