به گزارش می متالز، تحلیلگران برای یافتن سهامهای ارزان (کمتر ارزش واقعی) به خدمت گرفته میشوند، استراتژیستها وظیفه دارند تا مسیر بازار و بخشهای مختلف آن را پیشبینی کنند؛ مدیران سبدگردان نیز با جمع بندی نتایج به دست آمده سعی در انتخاب سهمهایی با بازده بالاتر از شاخص های بازار دارند.
از دید معاملهگران تحلیل محصولات مالی از ارزش بیشتری برخودار است، برای مثال تحلیلگران بنیادین اعتقاد دارند که بررسی شاخصهای اقتصادی، مدیریت شرکت، محصول، صورتهای مالی و ارقام قابل سنجش در انتخاب سهمهایی با عملکرد بهتر از شاخص تاثیرگذار است. از دید این گروه تحلیل تکنیکال فاقد ارزش بوده و حتی ممکن است به تحلیلگران تکنیکال نیز توصیه کنند تا از خیال بافی دست بردارند.
از طرف دیگر تحلیلگران تکنیکال بر این باورند که تحلیل نمودارها، حجم معاملات، نمایانگرهای ریاضی و الگوهای هندسی میتواند کلید موفقیت برای عملرد بهینه باشد؛ تحلیلگران تکنیکال نیز ممکن است بر این باور باشند که بررسی اطلاعات بنیادین که در دسترس همگان است، نتیجه مطلوبی در بر نخواهد داشت.
کتاب «الگوها و نمودارهای اسرارآمیز در بازارهای مالی» تالیف و تدوین علیرضا مهدی پور در سال ۱۳۹۸ در ۵۰۳ صفحه توسط آراد کتاب منتشر شده است که بخشی از آن در بالا آمد. کتاب دارای دو بخش مروری اجمالی بر روشهای تحلیل در بازارهای سرمایه و تحلیل نمودار است؛ این کتاب اخیراً به مجموعه کتاب های کتابخانه سازمان بورس و اوراق بهادار افزوده شده است. این کتابخانه فعالیت خود را از سال ۱۳۷۴ با هدف اطلاعرسانی و ارائه خدمات به دانشجویان، اساتید، سرمایهگذاران و سایر علاقمندان آغاز کرد. سیر توسعه و تکمیل منابع طی سالهای پس از آن در راستای تبدیل این کتابخانه به تخصصیترین مرکز مورد مراجعه محققان و علاقمندان به بازار سرمایه تداوم یافت.
ماحصل این تلاش گردآوری بیش از ۵۶۴۲ عنوان کتاب انگلیسی (نسخه چاپی و الکترونیکی)، ۴۵۸۱ عنوان کتاب فارسی، ۲۳۷۵ عنوان پایاننامه فارسی و انگلیسی مرتبط با حوزههای بازار سرمایه، ۶۴ عنوان نشریه تخصصی و ۶۳۵۰ عنوان مقاله فارسی و انگلیسی در نرمافزار جامع کتابخانه شد، همچنین مجموعه نرم افزارهای نور شامل ۸۱ مجموعه آثار نویسندگان برتر اسلام و ایران در دسترس محققان قرار گرفته است.
علاقهمندان جهت جستجو در منابع کتابخانه می توانند به سایت http://lib.seo.ir/faces/home.jspx مراجعه و یا با شماره تلفن های ۱۶۲-۸۴۰۸۳۱۶۱ تماس بگیرند.
آدرس کتابخانه: میدان ونک خیابان ملاصدرا نرسیده به پل کردستان پلاک ۲۷ ساختمان شماره ۲ سازمان بورس.