به گزارش می متالز، درابتدای این جلسه که به همت مدیریت های روابط عمومی، آموزش وتوسعه منابع انسانی،خدمات وامور اجتماعی و سه پایگاه مقاومت بسیج امام خمینی(ره) ، مقداد و آیت الله سعیدی شرکت برگزارشد، سرهنگ مهران مختاری فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید تند گویان شرکت در سخنانی ضمن تبریک اعیاد مبارک ذی الحجه و خوشامدگویی به حاضران به تاریخچه برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی حوزه مقاومت بسیج شهید تند گویان شرکت برای خانواده های کارکنان پرداخته یادآور شد: درشرایط فعلی جامعه، هنجارشکنی های فضای مجازی، فرزندان ما را در معرض خطر قرار داده و مسوولیت نهادهای مختلف و پدر و مادرها را بیشتر کرده است. وی افزود: آرامش وامنیت موجود کشور مرهون شهدا و ایثارگران است. آنها هم دوست داشتند در کنار فرزندان شان باشند ولی به ضرورت و برای حفظ اسلام و انقلاب به جبهه ها رفتند و شهید شدند. بنابراین ما باید قدردان امنیت موجود و قدردان زحمات و فداکاری های ایثار گران خودباشیم. وی افزود: پدران و مادران باید با محبت با فرزندان خود رفتارکنند وآنها را در عبور از خطرات فضای مجازی راهنما و یاور باشند. وی از برگزارکنندگان برنامه از جمله روابط عمومی تشکر کرد.
در ادامه برنامه های این نشست صمیمی حجت الاسلام محسن داستان پور در سخنانی به اهمیت خانواده و نحوه برخورد و روابط متقابل اعضای خانواده با همدیگر پرداخت. وی افزود: زبان کلید تمام خیرها و شرها است و ما باید مواظب کلام و رفتار خود باشیم.حجت الاسلام داستان پور ضمن برگزاری مسابقه ای با حضور پدران و پسران پندها و نکات آموزشی تربیتی خود را مطرح کرد وبه آنان جوایز ی اهدا نمود.
از دیگر برنامه های این نشست صمیمی، سخنرانی استاد حامد کمال مدیر موسسه رایانه ای فلق و از همکاران فضای مجازی نیروی انتظامی، پیرامون آسیب های فضای مجازی بود. وی گفت: فضای مجازی امروزه خود نوعی فضای واقعی وحقیقی شده وآن چه در اینترنت و شبکه های مجازی می ببینیم، در زندگی واقعی و جامعه نیز وجود دارد. ما باید مواظب موبایل و کامپیوتر خود باشیم و سعی کنیم، تمامی اطلاعات شخصی خود را در آن ها ارایه نکنیم و حتی المقدور از رمزها استفاده کنیم. مواظب باشیم، گوشی خود را گم نکنیم. وی به فرزندان حاضر در جلسه یادآور شد که: وقت زیادی پای اینترنت ننشینند، چراکه وقت خود را تلف کرده دچار انواع بیماری ها می شوند. از طرفی نیز از زندگی واقعی نیز دور می شوند چرا که عمر ما کوتاه است و نباید صرف امور بی نتیجه و کم نتیجه شود. در آمریکا بچه های زیر ۱۳ سال حق داشتن موبایل و ورود به فضای مجازی را ندارند، درحالی که درکشور ما اکثر فرزندان دارای موبایل هستند. فضای مجازی خارجی الگوهای غربی را تبلیغ کرده، فرزندان ما را از واقعیات جامعه، دین وفرهنگ خودمان دور می کنند. همه ما باید بافیشینگ یا دزدی اطلاعات آشنا باشیم ودر خریدها و استفاده از کارت های بانکی، خودمان رمز عبور را واردکنیم. وی افزود اکثر بازی های کامپیوتری و اینتر نتی خارجی به تخریب افکار دینی و معنوی بچه ها می پردازد. دراین بازی ها احادیث دینی و مقدسات اسلامی مورد تهاجم قرار گرفته ،بچه ها برای رسیدن به مراحل بعدی مجبور به کشتن نیروهای خودمان و تخریب مراکز مذهبی و مساجد می شوند. همچنین درپسوردها اطلاعات شخصی نباید مورد استفاده قرار گیرد.
درجلسه پدران و پسران، محمد طه سلطانی کودک 7 ساله خانواده ذوب آهن به خطبه خوانی پرداخت. در حین اجرای برنامه با چند تن از میهمانان این برنامه گفتگو کردیم. مجید جباری وعلیرضا چابهاری هردو شاغل در مدیریت نت مکانیک وعضو پایگاه مقداد، ضمن قدر دانی از مدیرعامل شرکت ودست اندر کاران، برنامه نشست پدران و پسران را مفید وجالب معرفی کرده خواستار تداوم آن شدند. آنها افزودند: خودمان وبچه ها احتیاج به چنین نشست ها همراه باآموزش های مربوطه داشتیم. باید به نسل نو نحوه زندگی واحترام به بزرگترها آموزش داده شود.
در پایان مسابقات دارت و تیر اندازی با تفنگ بادی بین فرزندان در محوطه باشگاه فجر به اجرا درآمد و برندگان به ترتیب وبه شرح زیر شناخته و معرفی شدند:
مسابقه دارت: 1-سام بابا غوانی 2- محمد مومنی 3- رهام رییسی 4- مهدی وکیلی
مسابقه تیراندازی با تفنگ بادی : 1- ابوالفضل راستا 2- محمد جواد کریمی3- امیر حسین معتمدی4 - محمد جواد حسینی