تاریخ: ۰۲ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۶:۵۲
بازدید: ۲۸۸
کد خبر: ۵۷۸۷۶
سرویس خبر : زمین شناسی
در همایش پهنه های اکتشافی اعلام شد:

جعفری: ارزش ذخایر معادن اکتشاف شده، 5.7 میلیارد دلار است/ برنامه کنسرسیوم اکتشاف در سه فاز انجام می شود

می متالز - مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران اعلام کرد: ارزش ذخایر معادن اکتشاف شده توسط این شرکت، 5.7 میلیارد دلار است.
جعفری: ارزش ذخایر معادن اکتشاف شده، 5.7 میلیارد دلار است/ برنامه کنسرسیوم اکتشاف در سه فاز انجام می شود

به گزارش می متالز، وجیه الله جعفری امروز در پنل همایش پهنه های اکتشافی با اشاره به فعالیت های اکتشافی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران گفت: میزان ذخایر اکتشاف شده این شرکت، 2 میلیارد و 180 میلیون تن بوده که بیشتر در حوزه پلی متال (مس، آنتیموان، سنگ آهن، زغال سنگ، طلا و غیره) بوده است.

وی افزود: هزینه های انجام شده از ارزش برجای معادن ذخیره شده، 18.5 میلیون دلار بوده که حدود 32 صدم درصد کل ارزش برجای است.

 

نگاه آماری به عملکرد اکتشاف

مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران بیان داشت: تاکنون، 27 هزار و 317 کیلومتر مربع بررسی و خاتمه داده شده است.

وی ادامه داد: از این میان، 57 محدوده امیدبخش معرفی شده و 35 درخواست اکتشاف انجام شده است. از این تعداد، 7 فقره پروانه اکتشاف و 4 فقره گواهی کشف صادر شده است.

جعفری تصریح کرد: اکنون 36 هزار و 500 کیلومتر مربع پهنه اکتشافی نیز پیگیری می شود که بین 30 تا 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

وی ادامه داد: امسال نیز 44 هزار و 567 کیلومتر مربع به این رقم افزوده شده است. این پهنه ها در بیشتر استان های کشور و مناطق محروم بوده است.

مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با اشاره به انجام فعالیت های اکتشافی موردی توسط این شرکت خاطرنشان کرد: از سال 92 تاکنون، 46 مورد پهنه پروانه اکتشاف صادر شده که 21 مورد آن به گواهی کشف انجامیده است.

وی ادامه داد: 21 فقره پروانه اکتشاف (3 هزار کیلومتر مربع) به بخش خصوصی واگذار شد تا فرآیند اکتشاف را تکمیل کنند.

 

پیش بینی دستیابی به 132 محدوده اکتشافی

علی یزدانی، مدیرعامل شرکت مدیریت اکتشاف منابع معدنی پایا در پنل مذکور گفت: این شرکت و کنسرسیوم متشکل از 12 شرکت بزرگ معدنی و صنایع معدنی، از سال قبل آغاز به کار کرد و در زمان غریب پور به سرعت پیگیری شد.

وی ادامه داد: این شرکت ها، عملیات اکتشافی در 60 هزار کیلومتر مربع پهنه در6 استان و 7 منطقه را انجام می دهند.

یزدانی با اشاره به اینکه فعالیت های این کنسرسیوم در 3 فاز انجام می شود، گفت: در فاز نخست، جمع آوری اطلاعات 13 محدوده معدنی انجام می شود. فاز 2، عملیات صحرایی شامل محدوده های پتانسیل دار تا پایان آبان انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: در فاز 3، عملیات صحرایی نهایی برای دریافت پروانه اکتشاف صورت خواهد گرفت.

علی یزدانی مدیرعامل شرکت مدیریت اکتشاف منابع معدنی پایا تصریح کرد: با توجه به شناخت موجود، به 132 محدوده اکتشافی دست خواهیم یافت و عملیات اکتشافی در 5 هزار کیلومتر مربع را انجام خواهیم داد.

وی افزود: 60 هزار کیلومتر مربع برای واگذاری به بخش خصوصی آزاد خواهد شد.

منبع: ایمیدرو
عناوین برگزیده