به گزارش می متالز، در دومین روز برگزاری نمایشگاه بین المللی ایران پلاست انعقاد دو قرارداد ما بین سه شرکت پتروشیمی صورت میگیرد.
این توافقنامه همکاری فی ما بین شرکت پژوهش و فناوری و شرکت پتروشیمی تبریز با هدف همکاری در زمینه ارائه دانش فنی واحد تولید پلی اتیلن سنگین منعقد میشود.
قرارداد دیگر نیز فی ما بین شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی و شرکت پتروشیمی تندگویان با هدف توسعه تکنولوژی پلی اتیلن ترفتالات بسته میشود.
از نکات اساسی پتروشیمی ها توجه به تولیدات است و ضرورت دارد که در محصولات تولیدی کیفیت و تنوع رعایت شود زیرا این امر افزایش تولید را در پی دارد و از طرف دیگر باید قیمت تمام شده نیز باید به حداقل برسد.
با عقد قرارداد مذبور مابین شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی و پتروشیمی تندگویان، پیگیری بهینه سازی و تنوع در تولید با توجه به نیازهای موجود تحکیم و گسترش می یابد.
در دومین روز نمایشگاه ایران پلاست، توافقنامه همکاری در زمینه دانش فنی واحد تولید پلی اتیلن سنگین فی مابین شرکت پژوهش وفناوری پتروشیمی و شرکت پتروشیمی تبریز به امضا رسید.
مراسم امضای این تفاهم نامه در راستای تولید ۳۱۰ هزارتن پلی اتیلن سنگین با حضور بهزاد محمدی معاون وزیر نفت انجام شد.
درفشی مدیرعامل پتروشیمی تبریز در خصوص امضای این قرارداد گفت: برای اولین بار در کشور با استفاده از دانش بومی، تولید یک محصول پلیمری رقم خورد و این واحد را می توان در سطح تکنولوژی مطرح جهان دانست.
پتروشیمی تبریز در یک استراتژی چهار ساله مقادیر و حجم تولید خود را به دو برابر افزایش داده است. این شرکت دارای 804 هزار تن ظرفیت محصولات پلیمری است که طیف وسیعی از انواع پلیمرها را از پلی اتیلن پلی استایلن هااو ...را در بازارهای داخلی و خارجی عرضه می کند.
وی ادامه داد: سعی می شود طی چهار سال این مقدار به بالای یک میلیون و دویست هزار تن برسد. اولین واحد، پلی پروپیلن شرکت پتروشیمی تبریز، سال گذشته کلید خورد و دومین واحد پلی اتیلن است که امروز شاهد تبادل آن در این قرارداد هستیم.
بهزاد محمدی معاون وزیر نفت نیز بستن این قرارداد را اتفاق مهمی برشمرد و گفت: به عنوان خادمین توسعه صنعت پتروشیمی هدف ارائه خدمت به این صنعت است و این وظیفه ماست که در فضایی دولتی در جهت توسعه صنعت پتروشیمی قدم برداریم. در این مسیر اعداد و ارقام قرارداد از اهمیتی برخوردار نیستند و هدف توسعه تکنولوژی و دانش فنی است.
وی ادامه داد: در بحث توسعه و دانش فنی به لحاظ زمان بر بودن و پر هزینه بودن بخش خصوصی دخالتی نداشته است ، ما رقیب کسی نیستیم ، شرکت ها بیایند و از امکانات پژوهش و فناوری استفاده کنند.