تاریخ: ۰۵ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۹:۴۱
بازدید: ۱۵۴
کد خبر: ۵۸۵۲۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
اکبریان مطرح کرد:

اعتماد به نظر کارشناسان حقوقی و اقتصادی نقطه قوت مجلس در بررسی "لایحه تجارت"

می متالز - رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس می‌گوید اعتماد به نظر کارشناسان حقوقی و اقتصادی نقطه قوت مجلس در بررسی لایحه تجارت است.
اعتماد به نظر کارشناسان حقوقی و اقتصادی نقطه قوت مجلس در بررسی "لایحه تجارت"

به گزارش می متالز، عزیز اکبریان رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره تصویب لایحه تجارت در مجلس، گفت: در تمامی مجالس دنیا، لوایح مهم، مادر و بزرگ به صورت پکیج در کمیسیون تخصصی مورد بررسی قرار گرفته سپس ظرف یک الی دو جلسه تمام مواد آن در صحن علنی پارلمان تصویب یا رد می‌شود در واقع مواد لوایح در صحن علنی تک به تک بررسی نمی‌شود.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی افزود: لایحه تجارت حدود 1200 ماده دارد و در صورتی که قرار باشد تمام مواد آن در صحن علنی به بحث و تبادل نظر گذاشته شود حدود دو سال از عمر مجلس را به خود اختصاص می دهد از سوی دیگر ممکن است تغییر هر ماده از آن در صحن علنی موجب تغییر سایر مواد شده و شیرازه لایحه را از بین برد.

وی اظهار کرد: لوایحی مانند لایحه تجارت که دارای حدود 1200 ماده است باید در کمیسیون تخصصی مورد بررسی قرار گیرد و به صورت کلی در صحن علنی تصویب شود، چراکه در صورت بررسی تمامی جزئیات این لوایح در صحن علنی خروجی، قانونی منسجم و کارآمد نخواهد بود.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس اضافه کرد: از آنجا که لایحه تجارت حدود 15 سال در مجلس مورد بررسی قرار گرفته و در دولت‌ها و مجالس مختلف‌ چکش کاری شد، نمایندگان نیز در صحن علنی به اقدامات کارشناسی همکاران خود، متخصصان علم حقوق و اقتصاد اعتماد کرده و آن را تصویب کردند که این امر نشانه نقطه قوت مجلس است.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: براساس نظر نمایندگان لایحه تجارت براساس اصل  85 تنها در کمیسیون تخصصی نهایی و به شورای نگهبان فرستاده شد که این شورا آن را رد کرد؛ در واقع پیش از این نمایندگان نظر کمیسیون را پذیرفته بودند.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: کمیسیون تخصصی لایحه تجارت را با حضور کارشناسان حقوقی و اقتصادی مربوطه بررسی کرد و نمایندگان نیز به آن اعتماد کردند.

عناوین برگزیده