تاریخ: ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۹:۲۸
بازدید: ۱۷۶
کد خبر: ۵۹۶۴۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

مرحله جدید همکاری «وبملت» با صندوق نوآوری

می متالز - بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف افزایش سطح تعاملات، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند تا مرحله جدیدی از همکاری های این دو مجموعه آغاز شود.
مرحله جدید همکاری «وبملت» با صندوق نوآوری

به گزارش می متالز، بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف افزایش سطح تعاملات، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند تا مرحله جدیدی از همکاری‌های این دو مجموعه، آغاز شود.

بر اساس این تفاهم‌نامه که به امضای محمد بیگدلی، مدیرعامل بانک ملت و علی وحدت، رییس هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی رسید، تعاملات بین دو مجموعه در زمینه خدمات مالی و بانکی و همچنین ارائه انواع تسهیلات در قالب عقود اسلامی، صدور ضمانتنامه، گشایش اعتبارات اسنادی ریالی و ارزی و ارائه انواع خدمات الکترونیک و ... گسترش خواهد یافت.اعتبار زمانی تفاهم‌نامه دو سال تعیین شده که با توافق طرفین برای سال یا سال های بعد قابل تمدید خواهد بود.

بر ابن مبنا بانک ملت در قالب این تفاهم‌نامه به شرکت های معرفی شده از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی، تسهیلات اعطا می‌کند. البته بانک ملت خود را به این تفاهم‌نامه محدود نکرده و در تفاهم‌نامه ای دیگر، شرکت های معرفی شده از سوی دانشگاه تهران را نیز مورد حمایت مالی قرار می‌دهد.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم