تاریخ: ۰۹ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۳:۵۸
بازدید: ۲۹۶
کد خبر: ۵۹۷۱۲
سرعت حمل کالا با شبکه ریلی در مسیر طبیعی قرار گرفت

پایان اختلال باری در بنادر جنوب؟

می متالز - مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی از تشکیل کارگروهی برای تسریع در بارگیری قطارهای حمل کالاهای اساسی در بنادر امام خمینی(ره) استان خوزستان و نیز بندر شهید رجایی در استان هرمزگان خبر داد.
پایان اختلال باری در بنادر جنوب؟

به گزارش می متالز، سعید رسولی گفت: در کمتر از یک ماه گذشته نشستی برای بهبود شرایط حمل بار توسط شبکه ریلی کشور و با حضور معاونان سازمان بنادر و دریانوردی کشور در بندر امام تشکیل شد و اکنون برای هماهنگی‌های بیشتر درخصوص تصمیم‌گیری‌های صورت گرفته در آن جلسه به استان سفر کرده‌ایم.

وی ادامه داد: گزارش‌های بسیار خوبی از اقدامات صورت گرفته در این خصوص ارائه شده است که از جمله آن افزایش ۱۱ درصدی میزان حمل بار کالاهای اساسی نسبت به مدت مشابه سال گذشته بود.

به گفته رسولی در صورتی که مشکل سیلاب خوزستان رخ نمی‌داد و مسیر ریلی جنوب به مدت یک‌ماه بسته نمی‌شد افزایش بارگیری بیشتری به ثبت می‌رسید.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی درخصوص مدت زمان تخلیه کشتی‌ها و میزان ماندگاری واگن‌ها در بندر امام، اظهار کرد: سرعت بارگیری قطارهای باری در این بندر به ۴۸ درصد رشد رسید که رضایت بخش است.

رسولی تصریح کرد: در این سفر از اداره کل بنادر و دریانوردی استان و ناظر گمرکات خوزستان خواسته شد با سرعت بخشیدن به تخلیه بار از کشتی‌ها، بارگیری کالاهای اساسی در بندر امام خمینی (ره) به ۱۰۰ واگن در روز برسد.

این مقام مسوول در راه‌آهن جمهوری اسلامی تاکید کرد: همه تلاش‌ها در این راستا است که میزان واگن‌های بارگیری شده به بیش از این اندازه برسد.

وی در ادامه به قطارهای مسافربری محور جنوب اشاره کرد و گفت: با تمهیداتی که اندیشیده شد شاهد فعالیت یک رام قطار پنج ستاره دیگر از مبدا خرمشهر به مقصد تهران و بالعکس هستیم.

رسولی ادامه داد: علاوه‌بر این یک رام قطار چهار ستاره جایگزین قطارهایی شده است که طی سال‌های گذشته به مردم منطقه خدمت‌رسانی کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی گفت: پیش فروش بلیت قطارهای اربعین از سوم مهر آغاز شد. وی افزود: پیش‌بینی کرده‌ایم روزانه ۵۴ رام قطار در ۱۰ روز و مجموعا ۸۵۸ رام قطار در این ایام زائران اربعین را به مقاصد اهواز و کرمانشاه جابه‌جا کنند.

معاون وزیر راه ادامه داد: ظرفیت ایجاد شده ۴۳۶ هزار صندلی بوده که در ایام پیک اربعین از ۱۵ تا ۳۰ مهر اقدام به جابه‌جایی زائران خواهند کرد.

مدیرعامل راه‌آهن با تاکید بر اینکه امسال به هیچ عنوان افزایش قیمتی در بلیت قطارهای اربعین نداریم، یادآور شد: امسال ۴۳ درصد از نظر تعداد قطارها و ۴۷ درصد از نظر ظرفیت ایجاد شده در تعداد صندلی‌های مسافری نسبت به اربعین سال قبل افزایش داشته ایم.

رسولی همچنین به راه‌اندازی مسیرهای ریلی جدید در اربعین امسال اشاره و اظهار کرد: این مسیرها شامل تهران - همدان، قم - خرمشهر، قم - کرمانشاه، اهواز - شلمچه و اصفهان - کرمانشاه است.

ضمن اینکه دو مسیر جدید ریلی مسافری شامل زاهدان - کرمانشاه و زاهدان - خرمشهر برای جابه‌جایی زائران پاکستانی راه‌اندازی شده است. 

معاون وزیر راه با بیان اینکه امسال در ابتدای سال‌جاری پس از سه سال اجازه افزایش میانگین ۲۲ درصدی قیمت بلیت قطار داده شد، گفت: در ایام اربعین امسال قطارهای مناسب برای آسایش مسافران در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به قیمت بلیت قطارهای اربعین گفت: قیمت بلیت قطار در مسیرهای مشهد - خرمشهر ۴ تخته ۲۷۲ هزار تومان، مشهد - خرمشهر ۶ تخته ۱۹۲ هزار تومان، تهران - خرمشهر ۴ تخته ۱۵۳ هزار تومان، تهران - کرمانشاه ۴ تخته ۱۹۵ هزار تومان، تهران - کرمانشاه ۶ تخته ۷۰ هزار تومان، مشهد - همدان ۴ تخته ۲۰۰ هزار تومان و تهران - همدان اتوبوسی ۴۷ هزار تومان تعیین شده است.

وی خاطرنشان کرد: از ایستگاه‌های راه‌آهن کرمانشاه و همدان اتوبوس به مقاصد پایانه‌های مرزی در نظر گرفته شده است که با هماهنگی سازمان راهداری اقدام به انتقال زائران به پایانه‌های مرزی ۴ گانه می‌کنند.

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین