تاریخ: ۰۱ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۱:۳۰
بازدید: ۲۱۰
کد خبر: ۵۹۷۴۶
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

واگذاری ۶۰ درصد هپکو به قیمت ۷۰ میلیارد در مزایده‌ای تک نفره

می متالز - یک کارگر شرکت هپکو گفت: ۶۰ درصد شرکت هپکو به قیمت ۷۰ میلیارد در مزایده‌ای تک‌نفره واگذار شد.
واگذاری ۶۰ درصد هپکو به قیمت ۷۰ میلیارد در مزایده‌ای تک نفره

به گزارش می متالز، نشست بررسی مشکلات کارگران کارخانه هپکو عصر امروز در سالن بصیرت لانه جاسوسی سابق آمریکا در تهران برگزار شد.

در این نشست سید پویان حسین پور فعال رسانه ای با بیان اینکه به دو دلیل باید به شعار «هپکو تنها نیست» پایبند باشیم و آن را پیگیری کنیم اظهار داشت: اول اینکه این پیام باید به جامعه و کارگران هپکو و جامعه کارگری مخابره شود که جریان انقلابی در هر مطالبه‌ای که دارد طرف حق را تنها نمی‌گذارد و برخلف تبلیغاتی که توسط معاندین می‌شود مبنی بر اینکه انقلابی‌ها فقط دغدغه‌های انتزاعی خود را دارند، اینجا حتما نشان می‌دهیم که ماهم کنار کارگران مطالبه‌گر هستیم.

وی افزود: نکته دومی که تنها نبودن صرفاً از باب کارگران هپکو نیست چون هپکو تنها کارخانه ای نیست که به این روز دچار شده است.

حسین‌پور ادامه داد: متاسفانه در چند سالی که جریان خصوصی‌سازی آغاز شده و تلاش کرده که توسعه اقتصادی و صنعتی کشور را رقم بزند، دقیقاً بر عکس این اتفاق افتاده و تعداد زیادی از کارخانه های کشور در بخش های مختلف کشور این اتفاق برایشان افتاده و هپکو تنها یکی از آنها است.

این فعال رسانه‌ای با اشاره به اینکه سال گذشته ضد انقلاب از ماجرای نیشکر هفت تپه استفاده کرد، بیان داشت: مساله کارگران هپکو خوشبختانه با حضور بچه‌های انقلابی مقداری کنترل شده ولی لازم است که هنوز این پیگیری‌ها ادامه پیدا کند تا هم فرصت را از دشمن بگیریم و هم درد و حق مردم هم مورد رسیدگی قرار گیرد.

وی تاکید کرد همه افرادی که در هپکو معترض حقوق خود هستند همگی انقلابی اند و برچسب ضد انقلاب بودن به آن ها نمی چسبد، چون ما در هپکو رزمنده و جانباز و مدافع حرم هم داریم.

در ادامه این نشست سید امیر میرناصری از کارگران کارخانه هپکو ضمن بیان تاریخچه ای از تشکیل و فعالیت این کارخانه بزرگ صنعتی اظهار داشت: در سال ۶۳ و در اوج جنگ رکورد تولید کارخانه هپکو به ۲۰۰۸ صد دستگاه رسید.

وی در تشریح اهمیت شرکت هپکو افزود: به خاطر اهمیت این شرکت سه بار صدام هپکو را مورد بمباران قرار داد و هنوز هم آثار جنگ در این شرکت دیده می شود.

میرناصری با بیان اینکه با شرایطی که الان داریم ای کاش هیچ وقت نیازی به خاکریز نداشته باشیم تصریح کرد: در بخش های مختلف چون خدمات شهری نفت و گاز و معادن تحولی بزرگ ایجاد شد.

این کارگر شرکت هپکو در تشریح اهمیت تولیدات این کارخانه در حوزه معادن اظهار داشت: قبل از سال ۸۲ معادن همگی تونلی بود و این باعث تلفات بسیاری می‌شد ولی با ماشین آلات شرکت هپکو معادن همگی روباز شدند و تحول بزرگی در صنعت و معدن کشور به وجود آمد.

وی با بیان اینکه هپکو را به فردی واگذار کرده‌اند که در حد و اندازه یک نمایندگی شرکت است گفت: اصل ۴۴ درست نوشته شده ولی در مورد این شرکت هپکو درست اجرا نشده است و به همین دلیل بود که رهبر انقلاب در سال ۸۵ گفتند که اصل ۴۴ به معنای چوب حراج زدن به ثروت‌های ملی این کشور نیست، بلکه به معنای تبدیل شرکت های کم بازده به شرکت های پیش برنده اقتصاد به منظور بهبود اشتغال است.

میرناصری با بیان اینکه پشت واگذاری هپکو رانت بوده است، گفت: مزایده هپکو به صورت انفرادی و پشت درهای بسته برگزار شد و ۶۰ درصد هپکو را به ۷۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان دادند که ۲۵ درصد آن نقد و مابقی به صورت اقساط پرداخت می‌شود.

عناوین برگزیده