تاریخ: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۲:۲۶
بازدید: ۲۲۱
کد خبر: ۶۰۷۵۸
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی
زارعی:

همکاری سه جانبه خودرویی ایران، ترکیه و روسیه متناسب با توانایی کشورها باشد

می متالز - عضو کمیسیون صنایع و معدن مجلس معتقد است پیش از اینکه ایران به دنبال انعقاد قرارداد با خودروسازان ترکیه‌ای و روسیه‌ای باشد باید ظرفیت این کشورها شناسایی و در صورتی که توانایی آنها با نیاز ما در یک راستا بود، قرادادها منعقد شود.
همکاری سه جانبه خودرویی ایران، ترکیه و روسیه متناسب با توانایی کشورها باشد

به گزارش می متالز، غلام محمد زارعی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، درباره برخی زمزمه‌ها مبنی بر همکاری خودروسازان ایرانی با ترکیه و روسیه، گفت: صنعت خودروسازی ایران به ابتکار جدید نیاز دارد تا ماندگار شده و خودروهای باکیفیت تولید کند.

 

تولید خودروی ملی به واردات قطعه وابسته است

نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی افزود: علیرغم اینکه در سال‌ها گذشته برخی خودروها به نام خودروی ملی در کشور تولید می‌شد اما تولید آنها درگرو واردات قطعات خارجی بود، به همین دلیل صنعت خودروسازی نتوانست در شرایط بحران استقلال خود را حفظ کرده و به ادامه فعالیت با رویه قبلی بپردازد.

وی اظهار کرد: اگرچه خودروسازان ایرانی قراردادهایی را با رنو و پژو به منظور تولید خودرو منعقد کردند اما با آغاز تحریم ها این شرکت‌ها قراردادها را یکطرفه رها کرده و ایران را ترک کردند.

 

ضرورت شناسایی ظرفیت روسیه و ترکیه در خودروسازی

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه کارشناسان وزارت صنعت، معدن و تجارت باید با همکاری مجلس ظرفیت سایر کشورها را برای کمک به خودروسازی شناسایی کنند، اضافه کرد: باید دید ترکیه و روسیه در کدام یک از ابعاد صنعت خودروسازی پیشرفت کردند که ایران بتواند از تجربه آنها برای بهبود شرایط صنعت خودروسازی استفاده کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: قراردادهای همکاری خودروسازان ایرانی با سایر کشورها باید به گونه‌ای باشد که ایران در سال‌های آینده به تولیدکننده اصلی تبدیل شود و وابستگی به خارج از کشور نداشته باشد.

 

انعقاد قرارداد با ترکیه و روسیه برای خودروسازی باید شامل چه شرایطی باشد؟

عضو کمیسیون صنایع و معدن مجلس تصریح کرد: پیش از اینکه ایران به دنبال انعقاد قرارداد با خودروسازان ترکیه‌ای و روسیه‌ای باشد باید ظرفیت این کشورها شناسایی شود و در صورتی که توانایی آنها با نیاز ما در یک راستا بود، قرادادها منعقد شود در غیر این صورت نباید به این گونه مشارکت ها دل بست.

عناوین برگزیده