به گزارش می متالز، خداداد غریب پور در نشست کارگروه طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: این طرح به عنوان یکی از طرح های اقتصاد مقاومتی با سرعت مناسبی در حال اجراست و قرار است تا پایان امسال، 150 معدن فعال شود.
وی ادامه داد: کارگروه طرح یاد شده، تاکنون 11 استان را با حضور اعضای شورای هماهنگی طرح مورد پوشش قرار داده و در حال حاضر 10 معدن در راستای طرح مذکور به صورت نهایی فعال شده است. برای استان های دیگر نیز برنامه ریزی برای حضور اعضای شورای هماهنگی تدارک دیده شده تا تصمیمات لازم در محل و با تسریع در اقدام صورت پذیرد.
وجیه الله جعفری، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در این جلسه با اشاره به 7 اقدام عمده عملیاتی انجام شده برای معادن مشمول طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس گفت: این راهکارها شامل «معرفی به سرمایه گذار»، «معرفی برای تست تکنولوژی، «معرفی به سازندگان تجهیزات فرآوری» و «معرفی به صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیتهای معدنی برای اعطای تسهیلات» است.
وی افزود: اقدامات دیگر مشتمل بر «رفع مشکلات اداری معادن با همکاری معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارتخانه از طریق اختیارات شورای عالی معادن»، «معرفی معادن به طرح ایجاد زیربناهای لازم در معادن بزرگ و مناطق معدنی برای انجام مطالعات و اجرا» و «اعزام گروههای تخصصی برای بازدید از معادن و ارائه راهکار فنی و معرفی به مشاور» است.
در این نشست، از وب سایت طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس رونمایی غیررسمی شد.
صاحبان معادن کوچک مقیاس برای مشمولیت از حمایت های این طرح، می توانند با ورود به لینک WWW.SSMINES.GOV.IR، اطلاعات معدن خود را ثبت کنند تا پیگیری های لازم از سوی کارشناسان و در نهایت، تصمیم گیری صورت گیرد.