تاریخ: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۳:۴۵
بازدید: ۲۴۹
کد خبر: ۶۲۰۰۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در پایان معاملات امروز رخ می دهد:

توقف نماد سهم مثبت بورسی برای مجمع + حذف دامنه نوسان دو شرکت

می متالز - در پایان معاملات امروز، نماد سهم مثبت بورسی و دارای صف خرید برای مجمع سالانه بسته می شود و سهام دو شرکت دارای صف خرید نیز بدون دامنه نوسان داد و ستد می شود.
توقف نماد سهم مثبت بورسی برای مجمع + حذف دامنه نوسان دو شرکت

به گزارش می متالز، در پایان معاملات امروز، نماد شرکت دشت مرغاب به دلیل برگزاری مجمع سالانه بسته می شود.

بر این اساس، "غدشت" پنج شنبه هفته جاری برای تصویب صورت های مالی منتهی به خرداد سال جاری تصمیم گیری می کند.

همچنین دو شرکت سیمان فارس و نساجی بروجرد، امروز مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتی شده و نماد انها بدون دامنه نوسان داد و ستد می شود.

بنابراین گزارش، در جریان معاملات دوشنبه، دشت مرغاب با رشد 5 درصدی و صف خرید و سیمان فارس و نساجی بروجرد  دارای صف خرید بوده اند.

منبع: بورس پرس
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم