تاریخ: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۳:۵۲
بازدید: ۱۹۹
کد خبر: ۶۲۰۰۸
سرویس خبر : انرژی
نماینده مردم لارستان در مجلس:

وزارت نفت برنامه‌ریزی لازم برای توسعه میدان گازی ارم را انجام دهد

می متالز - نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی گفت: میزان سولفید هیدروژن در گاز میدان ارم به نسبت پایین است که این موضوع هزینه‌های حفاری چاه به منظور توسعه این میدان را کاهش داده و انتظار می‌رود وزارت نفت برای توسعه آن برنامه ریزی کند.
وزارت نفت برنامه‌ریزی لازم برای توسعه میدان گازی ارم را انجام دهد

به گزارش می متالز، جمشید جعفرپور روز سه‌شنبه درخصوص اکتشاف میدان عظیم گازی ارم در شهرستان خنج اظهار داشت: طبق برآورد صورت گرفته میدان گازی ارم حدود ١٩ تریلیون فوت مکعب گاز درجا داشته که حدود ٧٠٪؜ آن قابل برداشت است. کشف این میدان در مجاورت میادین هما و شانول حکایت از وجود پتانسیل قابل توجه هیدروکربوری این منطقه دارد که احتمالا بسیاری از آنها کماکان ناشناخته مانده است.
نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس در ادامه سخنان خود درخصوص اهمیت میدان گازی ارم بیان داشت: میزان سولفید هیدروژن در گاز میدان ارم به نسبت پایین است که این موضوع  هزینه‌های حفاری چاه به منظور توسعه این میدان را کاهش داده و انتظار می‌رود وزارت نفت برای توسعه آن برنامه ریزی کند.
جعفرپور اظهار امیدواری کرد که هرچه سریعتر این میدان گازی به بهره‌برداری برسد تا علاوه بر افزایش درآمد شهرستان از محل اعتبارات ٣٪؜ نفت و گاز که خودبخود موجب تحولات چشمگیر عمرانی خواهد شد، باعث ایجاد اشتغال برای مردم منطقه نیز شود.

وی تاکید کرد: انتظار ما و همه مردم این است که از ابتدای فعالیت این میدان، از نیروهای متخصص و غیرمتخصص بومی برای راه‌اندازی و ادامه مسیر استخراج استفاده شود. یقینا علاوه بر نیروهایی که مستقیما می‌توانند اشتغال داشته باشند، می‌توان با پیمان سپاری به شرکت‌های پیمانکاری مرتبط منطقه اشتغال متفاوت و بیشتری نیز ایجاد کرد.

نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس همچنین از دولت خواست تا با نگاهی توسعه محور درخصوص سرمایه‌گذاری و ایجاد صنایع مرتبط، در اجرای منویات مقام معظم رهبری درخصوص مبارزه با خام فروشی منابع نفت و گاز موجبات توسعه صنعتی و اشتغال برای مردم و خصوصا جوانان منطقه فراهم کند.
جعفرپور همچنین از دولت خواست تا با اتخاذ سیاست‌های تشویقی نسبت به جذب سرمایه‌گزاران بومی که تقریبا تمامی آنان در کشورهای حاشیه جنوبی خلیج‌فارس و حتی شرق دور به تجارت مشغول هستند، اقدام کند.

عناوین برگزیده