به گزارش می متالز، علی اصغر مصاحب افزود: استقرار این مدل توسعهای علاوه بر اشتغالزایی منجر به توسعه بازار، انتقال تکنولوژی، رفع گلوگاهها و نقاط فشار برای صنایع و کسبوکارهای مختلف دریک خوشه و در منطقه جغرافیایی خاص میشود.
وی ادامه داد: خوشههای کسب و کار و کنسرسیومهای صادراتی نیاز امروز حوزه صادرات و توسعه بازار کشور است.
مصاحب تاکید کرد: در سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی به جد دنبال حمایت از شرکتهای مدیریت صادراتی و کنسرسیومهای مدیریت صادرات هستیم و حمایتهایی در زمینه حضور در نمایشگاهها و تورهای صنعتی از آنها انجام میگیرد.
وی بر ضرورت هم افزایی بین دستگاههای اجرایی برای رونق کسب و کارتاکید کرد.
معاون سازمان صنایع کوچک وشهرکهای صنعتی ایران اظهارداشت: استان بوشهر در زمان حاضر براساس ظرفیتهایی که داشته و نقشه اولیه که برای خوشههای کسب و کار در آن طراحی شده پنج خوشه دارد.
مصاحب اضافه کرد: خوشه خرما از جمله این خوشههاست که ۲ سال پیش خاتمه یافته و در زمان حاضر خوشه آبزیان در این استان سال دوم خود را طی میکند و با پایش سال دوم سال سوم این پروژه آغاز میشود.
وی ادامه داد: براساس گزارش ارائه شده نقاط ضعف و فشار خوشه آبزیان استان بوشهر شناسایی و تلاش شده در حوزه توانمندسازی تورهای صنعتی، انتقال تکنولوژی و بازدیدهای صورت گرفته در پایان، این خوشه تحویل شبکه فراگیر شود.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران خاطر نشان کرد: تا امروز از محل تبصره ۱۸ بیش از ۵۰۰ میلیون تومان برای استان بوشهر در نظر گرفته شده که در۲بخش توسعه خوشه کسب و کار و کلینیکهای مشاورهای این مهم صورت گرفته و بزودی تخصیص بعدی پرداخت میشود.