به گزارش می متالز، بهای معاملات آتی نفت برنت با ۲۱ سنت افزایش، به ۵۸ دلار و ۹۵ سنت در هر بشکه رسید که حدود ۰.۳ درصد بالاتر از قیمت نهایی روز گذشته بود.
بهای معاملات آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۶ سنت یا ۰.۳ درصد افزایش، به ۵۲ دلار و ۹۷ سنت در هر بشکه رسید.
به گفته ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد در شرکت OANDA، نفت نشانههای مثبتی مشاهده کرده است که به تسهیل ریسکهای بزرگ شامل تقاضا برای نفت و جنگ تجاری آمریکا و چین و برگزیت افزوده شده است. اگر چه توافق تجاری در آینده نزدیک بعید به نظر میرسد اما ریسک تشدید مناقشه آمریکا و چین فعلا کمتر شده است.
مذاکرات لحظه آخر میان انگلیس و اتحادیه اروپا برای دستیابی به توافق خروج از این بلوک در آستانه نشست سران اروپایی تا روز چهارشنبه ادامه خواهد یافت اما هنوز معلوم نیست انگلیس می تواند زمان خروج خود را که ۳۱ اکتبر اعلام شده است، به تاخیر بیاندازد.
تحلیلگران اظهار کردهاند که هر گونه توافقی که از خروج دشوار یا خروج بدون توافق انگلیس از اتحادیه اروپا جلوگیری کند، رشد اقتصادی را تقویت خواهد کرد و از قیمتهای نفت پشتیبانی میکند.
عامل دیگری که از قیمتهای نفت پشتیبانی کرد، اظهارات محمد بارکیندو، دبیرکل اوپک بود که اعلام کرد این گروه و سایر تولیدکنندگان نفت با وجود نشانههای منفی از رشد تقاضا، متعهد هستند ثبات بازار نفت را فراتر از سال ۲۰۲۰ حفظ کنند. دبیرکل اوپک هفته گذشته اظهار کرده بود اوپک، روسیه و سایر متحدانشان بررسی گزینه کاهش بیشتر تولید در دیدار رسمی خود که روزهای پنجم و ششم دسامبر در وین برگزار میشود را منتفی نکردهاند.
تحت توافق کاهش تولید اوپک و غیراوپک که در آن ۲۴ کشور حضور دارند، مقرر شده است میزان عرضه ۱.۲ میلیون بشکه در روز تا مارس سال ۲۰۲۰ محدود شود.
اما پیش بینی میشود رشد ذخایر نفت آمریکا قیمتها را تحت فشار کاهشی قرار دهد. طبق نظرسنجی رویترز، ذخایر نفت آمریکا در هفته گذشته احتمالا برای پنجمین هفته متوالی افزایش پیدا کرده است. آمار ذخایر نفت روز چهارشنبه از سوی موسسه امریکن پترولیوم و روز پنج شنبه از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر خواهد شد.
بنجامین لو، تحلیلگر شرکت "فیلیپ فیوچرز" اظهار کرد اگر آمار رسمی نشان دهد ذخایر نفت آمریکا برای پنجمین هفته متوالی افزایش پیدا کرده است، فشار فروش شدیدی روی قیمتها ایجاد خواهد شد.
نگرانی ها نسبت به کندی رشد اقتصاد جهانی به دلیل مناقشات تجاری آمریکا و چین و بالا رفتن سطح ذخایر نفت آمریکا، قیمت های نفت را دچار فشار کاهشی قرار داده است.
بر اساس گزارش رویترز، صندوق بین المللی پول هشدار داد مناقشات تجاری آمریکا و چین نرخ رشد اقتصاد جهانی در سال ۲۰۱۹ را به پایینترین حد از زمان بحران مالی ۲۰۰۹-۲۰۰۸ خواهد رساند