به گزارش می متالز، سید تقی کبیری با اشاره به علل کاهش ارزش پول ملی، گفت: محور قرار گرفتن دلار در برخی مبادلات و همچنین تنش هایی بین المللی موجود گاهی به کاهش ارزش پول ملی دامن زده است.
نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحریم ها در نابسامانی بازار ارز و در برخی حوزه ها کاهش ارزش پول ملی دخیل بوده است، افزود: نخستین اقدام در راستای تقویت نسبی ارزش پول ملی انعقاد پیمان های دو یا چندجانبه با کشورهای مختلف است تا به این ترتیب دلار از گردونه رقابت ها خارج شده و ارزش پول ملی به این واسطه تقویت شود.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه کاهش وابستگی به دلار در اقتصاد مهم ترین مولفه در ساماندهی ارزش پول ملی است، تصریح کرد: باید با تکیه بر ظرفیت های داخلی ارزش پول ملی را تقویت کنیم به گونه ای که به عنوان نرخی رسمی در بین کشورها مورد تبادل قرار بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه میتوان شرایط تولید را بهبود بخشید، گفت: در کنار بهبود بخشیدن به شرایط تولید باید تولیدکنندگان و صادرکنندگان را ملزم کنیم تا پول حاصل از صادرات کالاها را به داخل کشور هدایت کنند که این امر خود به خود بهبود وضعیت اقتصادی کشور را رقم می زند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: استفاده از تجربیات کشورهای موفق در زمینه تقویت ارزش پول ملی لازم است، از اینرو تیم اقتصادی دولت به ویژه بانک مرکزی باید در این حوزه فعال تر از قبل شوند.