به گزارش می متالز، با حضور مهندس اسدالله فرشاد مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان، مهندس پاکسیما و جمعی از مدیران پروژه احداث مجتمع گندله سازی بهاباد و مدیران شرکتهای مشاور و پیمانکاران، فرماندار و اعضای شورای شهر بهاباد وارد فاز جدید اجرایی شد.
مهندس فرشاد در خصوص مجتمع گندله سازی بهاباد اظهار داشت: شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان با مشارکت شرکت معدنی و صنعتی چادرملو پروژه، ساخت کارخانه گندله سازی در شهرستان بهاباد را با ظرفیت ۴میلیون تن در سال ۹۵ تصمیم گیری نموده و تاکنون پیگیر جدی تامین برق، گاز و اجرای زیرساختهای لازم بوده است.
مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان، با بیان اینکه شهرستان بهاباد به گونه ای بخش بن بست استان یزد به شمار میرفت و نیاز به توسعه صنعتی و اشتغال زایی در آن احساس میشد، به سرمایه گذاری یک هزار و ٧۰۰ میلیارد ریالی در منطقه بهاباد اشاره نمود و گفت: تاکنون بیش از ۳هزار میلیارد ریال برای احداث پست برق وخط انتقال برق از نخلستان بافق تا سایت بهاباد اجرای خط انتقال گاز از بهاباد تا سایت واجرای مخازن بتنی ذخیره آب و عملیات ساختمانی درسایت وپیش پرداختهای ساخت داخل هزینه شده است.
این مدیر صنعتی یادآور شد: با همراهی دستگاه های دولتی، ما در شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان و معدن چادرملو، جهت راه اندازی پروژه بهاباد ۱۲۰ کیلومتر از مسیر بافق تا بهاباد، خط انتقال گاز را اجرایی و به مرحله بهرهبرداری رساندیم، که این امر یک خدمت اجتماعی بسیار بزرگ به شمار میرود.
این مقام مسوول ادامه داد: همچنین از بهاباد تا سایت به طول ۳۸ کلیومتر، روستاهای بسیاری در بین راه هستند که در زمستان سال جاری به یمن حضور این سایت از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.
وی ادامه داد: گندله سازی به ۳۰ مگاوات برق احتیاج دارد، این در حالی است که ایستگاه برق بهاباد تنها ۱۵ مگاوات ظرفیت داشت، بنابراین با همکاری اداره برق استان، دو ترانس خریداری و یک ایستگاه اختصاصی احداث شد.
مهندس فرشاد افزود: همچنین خط انتقال برق از نخلستان به کارخانه به طول ۶۶ کیلومتر توسط شرکت غدیر اجرا شده است که این امر زیربنا توسعه در بهاباد را فراهم کرد.
وی با اشاره به فرصت اشتغالزایی در شرکت و توجه به شعار سال مبنی بر رونق تولید به اهمیت پروژه مجتمع گندله سازی بهاباد اشاره کرد و گفت: با راه اندازی این مجتمع زمینه اشتغال ۵۰۰ نفر بصورت مسقیم و ۱۵۰۰ نفر غیرمستقیم فراهم خواهد گردید.
فرشاد بیان کرد: با سرمایهگذاری لازم توانستیم این صنعت را در بهاباد اجرا و برای اینکه مصرف آب را بهینه کنیم در بخشهای تاسیسات سرمایهگذاری شد، به طوری که میزان مصرف آب به نصف کاهش پیدا کرد و دو مخزن ۱۳ هزار مترمکعبی بتنی احداث و آب با همکاری شرکت چادرملو و استانداری از مسیر خط لوله اختصاصی چادرملو به این منطقه آورده شد.
وی از برنامه وصل و توسعه خط راه آهن از ایستگاه بهاباد به شبکه ریلی کشور برای حمل ۴ میلیون تن مواد اولیه نیز خبر داد. گفتنی است، مجتمع گندله سازی بهاباد با وارد شدن به فاز جدید پیشرفت و ساخت و ساز امیدواری زیادی برای تسریع در روند اجرایی و بهرهبرداری از این طرح عظیم را تا سال ۱۴۰۱ نوید میدهد.