تاریخ: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۳:۵۷
بازدید: ۱۳۴
کد خبر: ۶۵۵۸۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
فلاح خبر داد:

بازدهی ۳۰۰ درصدی بورس در ۳ سال اخیر

می متالز - مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس، بازار سرمایه را همچنان یکی از نقدشونده ترین بازارهای کشور دانست و گفت: بورس در سه سال گذشته قریب به ۳۰۰ درصد بازدهی داشته است.
بازدهی ۳۰۰ درصدی بورس در ۳ سال اخیر

به گزارش می متالز، یاسر فلاح در سمینار "بررسی قابلیت های سرمایه گذاری در بازار سرمایه" در دانشگاه صنعتی شریف اظهار داشت: میزان بازدهی بورس از ابتدای سال ۹۸ تاکنون نیز حدود ۷۰ درصد بوده است ؛ این در حالی است که بازدهی  بازار ارز در همین مدت  منفی ۱۲ و سکه منفی ۱۵ درصد بوده است . علاوه بر این طبق بررسی های صورت گرفته  در یک بازه ۱۰ ساله نیز میزان بازدهی بورس از همه بازارهای دیگر بیشتر بوده است.

مدیر عامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس همچنین با اشاره به  وجود  شفافیت بالا در بازار سرمایه کشور گفت: مدعی هستیم که بورس ما جزو چند بورس اول شفاف در دنیاست ؛ چرا که شرکت های تولیدی و بنگاه های حاضر در بورس و فرابورس موظفند  در طول سال ۱۶ بار افشای اطلاعات داشته باشند. همچنین این شرکت ها و بنگاه ها باید میزان تولید و فروش ماهانه خود را روی سایت کدال افشا و هر ۳ ماه یکبار نیز صورت های مالی خود را ارائه کنند.

مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس ادامه داد: شرکت های بورسی همچنین  به واسطه حضور سهامداران، زیر ذره بین نظارتی آنها قرار دارند و این سهامداران به طور مرتب وضعیت شرکت ها را رصد و مراقب می کنند. لذا این حضور به ارتقای شفافیت اقتصادی کمک می کند و شرکت ها و بنگاه ها را وادار به پاسخگویی بیشتر  نسبت به عملکرد خود می کند.

فلاح در ادامه به مزایای ورود شرکت ها به بازار سرمایه اشاره کرد و گفت : حمایت سهامداران از شرکت و نظارت مداوم به عملکرد شرکت، کسب وجهه و اعتبار و اعتماد عمومی و برخورداری از تبلیغات رایگان در فضای مجازی و رسانه های دیداری و شنیداری از جمله مزایای ورود به این بازار است.

وی افزود: به روز رسانی ارزش واقعی شرکت ها، استفاده از معافیت ها و  مشوق های مالیاتی، سهولت در تامین مالی از طریق انتشار عمومی سهام، افزایش سرمایه و انتشار اوراق مشارکت توسط ناشر  از دیگر مزایای بازار سرمایه خواهد بود.

 فلاح همچنین  یادآور شد: بنگاه هایی که در بورس و بازار سرمایه حضور دارند، عمدتا بنگاه های تولیدی ایرانی اند که از طریق بازار سرمایه تامین مالی می کنند و هدف نهایی این نقدینگی، اشتغال زایی و حرکت روان تر چرخ تولید است. لذا سرمایه گذاری در بورس ضمن کسب سود برای سرمایه گذار، خلق ارزش هم خواهد کرد.

عناوین برگزیده