تاریخ: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۱:۵۸
بازدید: ۱۷۳
کد خبر: ۶۶۴۳۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
وزیر صمت در پی بیانات رهبری و دو دیپلماسی تجاری خارجی تاکید کرد:

۳خط مشی وزیر صمت به شورای معاونین

می متالز - وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسه شورای معاونین این وزارتخانه گفت: برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص پیگیری مشکلات واحدهای صنعتی، باید فراتر از عملکرد موجود برنامه ریزی و اقدام کنیم.
۳خط مشی وزیر صمت به شورای معاونین

به گزارش می متالز، رضا رحمانی افزود: فرمایشات امید بخش مقام معظم رهبری در مناسبت 13 آبان، در خصوص اقدام مجدانه وزارت صمت برای حل مشکلات واحدهای صنعتی، یک وجه بارز دیگری نیز دارد که مستلزم ورود جدی اقدام مقتضی همه مسوولان این وزارتخانه به پیگیری مشکلات واحدهای در آستانه تعطیلی است. وی ادامه داد: امروز ضرورت دارد در تصمیم گیری ها برای هر یک از واحدهای صنعتی و تولیدی کشور مصالح نظام در نظر گرفته شود و همه عوامل موثر در این حوزه خود را در قبال کشور مسوول بدانند. رحمانی خاطرنشان کرد: باید پیرو فرمایش مقام معظم رهبری، با رصد دقیق مسائل واحد های مشکل دار و اقدام مقتضی مانع تعطیلی آن ها شویم. وی تصریح کرد: تمامی مدیران ستادی و استانی وزارت صمت، باید در این خصوص در سطح کشور پیش قدم باشند و قبل از این که واحدی دچار مشکل حاد شود موارد را پیگیری و موانع را تا حد ممکن رفع نمایند.

 

لزوم فعال سازی ظرفیت های مشترک همکاری با ازبکستان

وزیر صمت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جلسه پیش روی کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و ازبکستان در 20 ام آذرماه سالجاری گفت: در همین بازه زمانی طبق برنامه‌ریزی انجام گرفته نمایشگاه اختصاصی ایران در تاشکند برگزار خواهد شد که انتظار دارم واحدهای حاضر در این نمایشگاه ارائه تولیدات باکیفیت را در دستور کار خود قرار دهند. رحمانی افزود: در مراودات تجاری و اقتصادی با کشورهای اطراف ایران از جمله همین ازبکستان، باید روی تمامی زمینه ها و ظرفیت های همکاری مشترک کار کنیم.

 

تکمیل ظرفیت خالی واحد های تولیدی کشور با توسعه صادرات

وی با اشاره به سفر اخیر خود به کشور چین و حضور در نمایشگاه واردات شانگهای، تصریح کرد: طبق آمار موجود کشور چین در سال گذشته میلادی بالغ بر ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد دلار واردات انواع کالا را داشته است که سهم ایران در تامین این اقلام کالایی بسیار ناچیز است و باید با توجه به زمینه های موجود بتوانیم سهم مناسبی از این بازار بزرگ صادراتی را به خودمان اختصاص دهیم. وزیر صمت اضافه کرد: توسعه بازارهای صادراتی نیازمند برنامه ریزی هوشمندانه و هدف‌گذاری دقیق نیز هست و متناسب با نیازهای کشورهای مقصد صادراتی باید روی کیفیت و کمیت کالاهای صادراتی خود کار کنیم و آنها را توسعه بخشیم. رحمانی خاطرنشان کرد: با توجه به برخی فرصت های صادراتی می توانیم به سهولت ظرفیت های خالی واحد های تولیدی کشور را تکمیل کنیم که این مهم نیازمند توجه ویژه، دریافت دقیق اطلاعات و برنامه ریزی کاملاً کاربردی است.

عناوین برگزیده