به گزارش می متالز، وی اظهار داشت: معادن فعال سنگ در این شهرستان به خوبی میتوانند بسترهای لازم برای ایجاد اشتغال را فراهم کرده و با ایجاد کارگاهها و کارخانههای وابسته و صنایع تبدیلی و جانبی از خامفروشی مواد معدنی جلوگیری کرده و به دنبال رونق اقتصادی در منطقه باشند.
وی بیان کرد: ایجاد صنایع پاییندستی در بخشهای مختلف معادن، کشاورزی و دامداری از مهمترین راهکارهای توسعه و ایجاد اشتغال در این شهرستان بهشمار میرود که در برنامه آمایش سرزمینی نیز لحاظ شده است.
«زمانی»، ادامه داد: با توجه به قرار گرفتن تکاب در جمع ۳۱ شهرستان پایلوت توسعه در کشور، استفاده از ظرفیتهای معدنی در رونق اقتصادی و راهاندازی صنایع پاییندست معادن میتواند به روند توسعه این شهرستان شتاب بخشد.
وی با بیان اینکه معدنداران به حل مشکلات روستاها اهتمام جدی داشته باشند، افزود: سازوکاری فراهم شده تا مسایل مربوط به معدنداران و اهالی روستاها و ادارهها در کمیته حل اختلاف شهرستان تکاب مطرح، بررسی و رفع شود.
فرماندار تکاب با اشاره به ضرورت نظارت بر فعالیتهای معدنی نیز گفت: معادن از ظرفیت تجهیزات و امکانات خود در فرآیند مدیریت بحران در این شهرستان باید به شکل بهینهای استفاده کنند.
تکاب از شهرهای کوهستانی جنوب آذربایجانغربی است و به دلیل داشتن ۲ معدن بزرگ طلا و ۳۰ معدن سنگ یکی از قطبهای اصلی معدن در کشور است و هماینک بیش از ۲ هزار نفر در بخش معادن و صنایع معدنی این شهرستان از جمله سه واحد بزرگ تولید و استحصال طلا در مناطق «زرشوران» و «آقدره» مشغول بهکار هستند.