به گزارش می متالز، قائم مقام مدیرعامل افق کوروش درخصوص افزایش سرمایه و فعالیتهای مدنظر این شرکت، اظهار کرد: نحوه کار به این شکل نیست که ناوگان در تملک شرکت قرار گیرد، بلکه به شکل اجاره به شرط تملیک قابل توسعه خواهد بود چراکه با این روش، بهرهوری بالاتری رقم خواهد خورد.
وی ادامه داد: خودروهایی که در زنجیرههای "افق" استفاده میشود خودروهای خاصی نبوده و در زنجیره توزیع، توسط شرکتهای دیگر نیز قابل استفاده است.
حسین صبوری همچنین عنوان کرد: فروش میوه و سبزیجات را در فروشگاه افق کوروش از جمله برنامههای در دست توسعه است اما؛ سرمایهگذاری در حوزه لوجستیک صرفا به خاطر حمایت آن نیست. یکی از ضعفهایی که در ساختار اقتصادی وجود دارد، نظام توزیع سنتی است.
وی افزود: این روش در توزیع میوه و سبزیجات سنتیتر است و ناکارآمدی در ضایعات زنجیره در این قسمت زیاد است. افق کوروش قصد ورود به این زنجیره را دارد تا بتواند ضمن ایجاد ارزش افزوده مناسب در حوزههای دیگر، این امر را در حوزه میوه و سبزیجات نیز گسترش داده تا سطح کیفی محصولاتی که به دست مصرف کنندگان میرسد افزایش یابد.
وی افزود: تمام زنجیرههای بزرگ دنیا فعالیتهای فرامرزی هم دارند یعنی محدود به یک جغرافیای ملی صرف نیستند. بنابراین، شرکت افق کوروش برنامههایی در جهت گسترش و توسعه برون مرزی نیز دارد اما؛ به علت ریسکهای موجود و شرایط ناامن منطقه، تصمیم قطعی در این رابطه گرفته نشده است.
صبوری اضافه کرد: سناریوی این موضوع روی میز هیات مدیره قرار دارد و کارهای مطالعاتی به شکل مستمر روی آن انجام شده اما؛ درحال حاضر برنامه مدون و قطعی وجود ندارد.
قائم مقام مدیرعامل افق کوروش در پایان خاطرنشان کرد: به طور کلی سه عامل موثر در فعالیت زنجیره ایها در خارج از کشور وجود داشته که شامل "بافت جمعیتی"، "درآمد سرانه" و "میزان حضور زنجیرهایهای دیگر" در آن کشور میشود و این سه عامل نقش تعیین کنندهای در تصمیم گیری برای حضور در کشور جدید و اینکه آیا این امر اقتصادی و به صرفه است، خواهد داشت.