تاریخ: ۰۶ آذر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۴:۳۵
بازدید: ۴۲۳
کد خبر: ۶۸۷۵۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
بهبود عملکرد در عملکرد آبان ماه؛

تلاش "ونوین" برای جلوگیری از ورشکستگی

آنچه در خصوص نحوه گزارش‌دهی بانک‌ها کاملا مشهود است، اعتبار پایین گزارش‌های میاندوره حسابرسی نشده بوده چرا که در سال‌های اخیر گزارش‌های حسابرسان و الزامات بانک مرکزی تعیین کنند سود واقعی این شرکت‌ها است.
تلاش "ونوین" برای جلوگیری از ورشکستگی

به گزارش می متالز، پس از پایان ضعیف بانک اقتصاد نوین در سال ۱۳۹۷ و شناسایی بیش از ۹.۹۸۰ میلیارد ریال زیان خالص در عملکرد ۶ ماهه نخست سال مالی ۱۳۹۸، حالا نوبت گزارش عملکرد مهر ماه این بانک رسیده تا تلاش‌های این بانک را برای جلوگیری از ورشکستگی و خروج از ماده ۱۴۱ را آشکار سازد.

همانگونه که در جدول نیز مشاهده می‌شود، مازاد ۵۹۴ میلیارد ریال در آبان ماه و بیش از ۸.۰۶۷ میلیارد ریال در ۸ ماهه نخست سال ۱۳۹۸ این بانک از محل عملیات بانکی گواهی بر تلاش این بانک برای جلوگیری از تحقق زیان چشمگیر سالیانه در ماه جاری است.

برخلاف اظهارات عجیب مدیران این بانک در گزارش عملکرد ماهیانه که عدم شناسایی درآمد‌های وجه التزام برای مطالبات معوق را عاملی برای تعدیلات آتی سودآوری دانسته‌اند، لازم به ذکر است این بانک در ۶ ماهه ابتدایی سال مالی ۱۳۹۸، زیان خالصی معادل ۹.۹۸۰ میلیارد ریال را روانه سامانه کدال کرد که با توجه به تحقق ۱۶.۷۶۸ میلیارد ریال زیان‌ انباشته شرکت در این دوره باید منتظر ماند و دید امسال قرار است این بانک از چه محلی زیان بانک در انتهای سال را کاهش دهد.

آنچه در خصوص نحوه گزارش‌دهی بانک‌ها کاملا مشهود است، اعتبار پایین گزارش‌های میاندوره حسابرسی نشده بوده چراکه در سال‌های اخیر گزارش‌های حسابرسان و الزامات بانک مرکزی تعیین کنند سود واقعی این شرکت‌ها است.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده