به گزارش می متالز، ارزانی با اشاره به بومی سازی در فولاد هرمزگان گفت: ما حرفمان را از شعار به عمل تبدیل و حدود ١٢ هزار قطعه را بومی سازی کردیم. نرم افزاری در کشور در خصوص بومی سازی طراحی شده است که نیازهای صنایع در حوزه قطعات و مواد اولیه در آن ثبت می شود و پژوهشگران می توانند متناسب با نیازهای اعلام شده طرح های پژوهشی خود را ارائه نمایند. آماده همکاری هستیم تا با استفاده از توان علمی کشور و مراکز علمی و فناوری و مراکز دانشگاهی بتوانیم مواد اولیه و قطعات مورد نیاز را بومی سازی کنیم.
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان ارتباط صنعت با دانشگاه را ضروری خواند و گفت: در حوزه ارتباط با دانشگاه و مراکز علمی ٤٩ پروژه پژوهشی با مراکز علمی هرمزگان و کشور در دست اقدام داریم. پژوهشگران میتوانند از طریق مراکز علمی و پژوهشی با فولاد هرمزگان همکاری کنند و آمادگی لازم برای همکاری با این مراکز وجود دارد.
ارزانی با اشاره به تامین مواد اولیه مورد نیاز فولاد سازان گفت: تلاش مسولین استانی در خصوص رفع مشکلات صنایع قابل تقدیر است، ولی این موضوع باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
ارزانی تاکید کرد: ما مشکل تامین مواد اولیه داریم و انتظار می رود مسؤلین در این حوزه اقدام موثری انجام دهند و نیازهای مواداولیه صنایع استان حل شود.
مدیر عامل فولاد هرمزگان با اشاره به فعالیت های علمی این شرکت در عرصه های مختلف گفت: با توجه به رسالت و مسوولیت اجتماعی در حوزه پژوهش و صنعت فولاد یک نیاز سنجی در فولاد هرمزگان انجام شد و فرایند ریخته گری که در صنعت فولاد یک ضرورت است و بسیار حائز اهمیت، به عنوان یک موضوع شناسایی شد و به همین دلیل اولین کنفرانس ملی ریخته گری کشور را با همکاری مراکز دانشگاهی برنامه ریزی کردیم که این کنفرانس در اواخر آذرماه در بندرعباس برگزار خواهد شد.