تاریخ: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۰:۱۷
بازدید: ۱۶۲
کد خبر: ۶۹۹۴۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

رشد 63 درصدی تخلیه و بارگیری در بندر چابهار نسبت به مدت مشابه پارسال

می متالز - معاون امور بندری و اقتصادی چابهار از صادرات سیمان از منطقه چابهار خبر داد و گفت: در سال جاری تخلیه و بارگیری در بندر چابهار 63 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.
رشد 63 درصدی تخلیه و بارگیری در بندر چابهار نسبت به مدت مشابه پارسال

به گزارش می متالز، حسین شهدادی معاون امور بندری و اقتصادی چابهار امروز در بندر چابهار گفت: 5 فاز برای توسعه بندر چابهار پیش‌بینی شده که در حال حاضر فاز اول آن عملیاتی شده است. وی افزود: با عملیاتی شدن فاز اول ظرفیت کالا در این بندر به 8.5 میلیون تن در این بندر افزایش یافته است. معاون امور بندری و اقتصادی چابهار بیان داشت: اولویت اول ما در بندر چابهار ترانزیت و تحویل کالای اساسی است. وی افزود: بندر چابهار تنها بندر کشورمان است که به آب های آزاد راه دارد و همین خصوصیت باعث شده تا توسعه آبخور بندری به 16.5 متر افزایش یابد و 1700 متر اسکله آبخور 16.5 متری دارد که باعث شده امکان تخلیه و بارگیری هر نوع کشتی پهن‌پیکری در این بندر فراهم شود. معاون امور بندری و اقتصادی چابهار اظهار داشت: در 50 روز گذشته 340هزار تن کالای اساسی شامل جو، شکر، برنج و ذرت وارد بندر شده و حدود 80 درصد کالاهای تخلیه شده، بارگیری و از بندر خارج شده است. وی بیان داشت: ما هیچ محدودیتی برای ورود هیچ کشتی به بندر چابهار نداریم. شهدادی همچنین بیان داشت: امسال برای اولین بار محموله‌های صادراتی افغانستان از طریق بندرچابهار وارد کشور شده است. وی همچنین از خط کشتیرانی به صورت هفتگی بین بندر چابهار و دو بندر کشور هند خبر داد و گفت: صادرات میوه و تره‌بار از بندر چابهار شروع شده و ظرف مدت 10 روز گذشته دو محموله کیوی و سیب به هند صادر شده است. معاون امور بندری و اقتصادی چابهار همچنین از صادرات سیمان از منطقه چابهار خبر داد و بیان داشت: در سال جاری تخلیه و بارگیری در بندر چابهار 63 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است. شهدادی اظهار داشت: عدم تسری قوانین منطقه آزاد به بندر چابهار یکی از مشکلات این بندر است.

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد