به گزارش می متالز، به میزبانی استان البرز
محمد امین فرشی در نشست خبری با موضوع برگزاری “رویداد ملی و بین المللی تبادل فناوری بنگاههای کوچک و متوسط و استارت آپ ها” گفت: این رویداد ملی با هماهنگی شرکت شهرکهای صنعتی استان و به میزبانی البرز در تاریخ ۱۸ و ۱۹ آذر ماه با حضور جمعی از اساتید و استارت آپها در محل دانشگاه آزاد کرج برگزار میشود.
وی افزود: هدف از تحریم ایران، عقب نگه داشتن کشور از دست یابی و انتقال فناوری و تکنولوژی روز دنیا به ایران است لذا در این رویداد با هدف تبادل فناوری، مذاکراتی با ۷۰ واحد فناور انجام میشود.
فرشی گفت: ۱۶۲ پروپوزال در قالب نیازهای شناسایی شده بخش صنعت از کل کشور ارائه میشود و قرار است توسط واحدهای فناور حل شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز با عنوان اینکه از این تعداد ۱۵ پروپوزال مربوط به البرز است، اظهار داشت: واحدهای فناور متشکل از دانشگاه ها، مراکز رشد و یا شتاب دهندههایی هستند که توانایی حل نیازهای واحدهای صنعتی را دارند پس از طرح مشکلات برای حل آن نیاز اعلام آمادگی میکنند.
فرشی گفت: طرف خارجی کننده در این رویداد، کارشناسانی از کشورهای ترکیه و کره جنوبی هستند که در این رویداد قرار است ضمن بحث تبادل فناوری و بهره وری از تکنولوژی این دو کشور میخواهیم ارتباط نزدیکی با برخی شهرکهای صنعتی آنها برقرار کنیم.
این مدیر صنعتی با اشاره به اینکه با برگزاری یک رویداد ملی استارت آپی، ۱۵ ایده برتر استارت آپی وارد مذاکره با سرمایه گذاران تخصصی و دارندگان واحدهای صنعتی میشوند، اظهار داشت: ایدههای برتر استارت آپی در واقع برگزیدگان نهایی رویداد استارت آپی کشور در سال گذشته هستند که در آن بیش از هزار ایده مطرح شد و مرحله دوم آن که مشتمل بر ۱۰۶ ایده برتر برگزیده کشوری بود توسط البرز اجرایی شد.
فرشی با تاکید بر سیاست افزایش ظرفیت تولید در واحدهای صنعتی تصریح کرد: در استان به ۹۰ واحد صنعتی که با ظرفیت زیر ۵۰درصد ظرفیت کار میکنند، برای بالابردن ظرفیت تولید کمک میکنیم و تاکنون بیش از ۴۵ واحد صنعتی این کار انجام شده و حداقل ۲۵ درصد به ظرفیت اقتصادی آنها نسبت به ابتدای سال افزوده شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز بیان کرد: تا پایان سال جاری باید ۹۹ واحد صنعتی غیر فعال استان البرز، مجدد به چرخه تولید باز گردند که از ابتدای سال جاری تاکنون این اقدامات در مورد ۵۷ واحد صنعتی عملیاتی شده و باقی آنها نیز تا آخر امسال به نتیجه میرسد، بطور میانگین اشتغالی که به واسطه فعالیت هر واحد ایجاد خواهد شد حدود ۱۵ نفر است.
فرشی با اشاره به مذاکرات انجام شده تشکیل شهرک استارت آپی در البرز، اضافه کرد: راه اندازی شهرک فناوری، شهرک استارت آپی و یا کارخانه نوآوری در البرز نیز مورد رسیدگی قرار داده شده است که در خصوص شهرک فناوری با تخصیص اعتبار ملی مناسب میتواند به عنوان فرصت مغتنمی برای استان البرز محسوب شود.