تاریخ: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۳:۲۳
بازدید: ۲۳۱
کد خبر: ۷۰۵۶۵
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
شریعتمداری:

آذرآب چشم و چراغ صنعت ایران است/ همه تصمیم ها در باره آذرآب و هپکو اجرا می شود

می متالز - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این اطمینان به جامعه کارگری داده می شود که تلاش برای حفظ اشتغال موجود در سال رونق تولید در دستور کار است.
آذرآب چشم و چراغ صنعت ایران است/ همه تصمیم ها در باره آذرآب و هپکو اجرا می شود

به گزارش می متالز، محمد شریعتمداری ظهر دوشنبه در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: استان مرکزی استان زادگاه امام راحل و یک مولود ارزشمند است.

 

جانشین فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی در استان مرکزی ادامه داد: یکی از مهم ترین ویژگی ها در جمهوری اسلامی وجود اختیارات در سطح استان ها است.

وی بیان کرد: مدیران در استان ها دستورات استاندار را اجرایی کنند، چرا که او نه تنها نماینده عالی دولت بلکه نماینده حکومت در استان است و در این صورت اقتصاد مقاومتی تحقق پیدا می کند.

شریعتمداری افزود: جمهوری‌اسلامی در شرایط خاصی به سر می برد و نظام سلطه جهان ابلهانه کشور را تهدید می کند که جلوی صادرات نفت خام را می گیرد، در حالی که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ آرزوی من این است که چاه نفت را ببندیم و اقتصاد را بر مبنای شرایط بدون نفت اداره کنیم. حال فردی در آن طرف آب، مارا تهدید می کند که مضحک است.

او افزود: باید از فرصت تحریم در شرایطی که دشمن فشار می آورد بهره گرفت. امروز این کشور با اقتدار ایستاده است و کار خود را در در تمامی زمینه ها به پیش می برد و با رشد اشتغال مواجه است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: استان مرکزی با وجود دو هزار و ۷۳۹ واحد صنعتی و ۴۰ واحد با شرایط بحرانی، نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان در تولید ناخاص ملی کشور سهم دارد و ۳۵۰ واحد معدنی در این استان دارای پروانه بهره برداری می باشند و تعداد معدودی از واحدهای استان همچون هپکو و آذرآب با مشکلات کارگری مواجه هستند.

شریعتمداری با اشاره به اینکه مشکلات هپکو و آذر آب ساختاری است، اظهار کرد: برای حل مشکلات هپکو و آذر آب باید زودتر مشکل مالکیت این شرکت ها را حل می‌ کردیم. آذر آب چشم و چراغ تولید کشور است و باید حقوق کارگران آن را پرداخت کرد.

جانشین فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی در استان مرکزی گفت: باید در چارچوب قانون به مشکلات کارگران رسیدگی شود و باید در سال رونق تولید در جامعه کارگری این اطمینان حاصل شود که برای حفظ اشتغال موجود پیگیری می شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: هنگامی که گفته می شود کارگر حقوق خود را دریافت کرده است منظور دریافت حداقل دستمزد ممکن برای آن ها است و در مقایسه با کارگری که در یک واحد فعال تولیدی مشغول به کار است تفاوت دارد.

شریعتمداری اظهار کرد: من برای دفاع از حقوق قانونی کارگر، همراه او و علیه سازمان خصوصی سازی هستم و باید همواره از او دفاع کنم. در چارچوب قانون باید صحبت های کارگران را شنید.

او افزود: سرمایه در گردش یکی از مهم ترین مشکلات واحدهای تولیدی است و باید این واحدها برای حفظ کارگران خود از حداقل سرمایه برخوردار شوند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: در حال حاضر سرمایه گذاری خارجی بر روی ملت ایران بسته شده و فشار را از دولت ها به روی شرکت ها و اشخاص ایجاد کرده اند و این واقعیت موجود است و حتی برای سرمایه گذاری داخلی تلاش کردند که نا امنی به وجود آورند اما جمهوری اسلامی ایران از راهکارهای فرعی بر حل مشکل اهتمام ورزیده است.

شریعتمداری افزود: پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی با نرخ ۴ درصد و سرمایه در گردش بانرخ ۱۰ درصد برای ایجاد اشتغال پایدار در روستاها یک اقدام بسیار موثر در شکستن فشار استکبار علیه ایران بوده است.

او اظهار کرد: در حال حاضر اعطای وام های اشتغال پایدار روستایی با نظارت هرچه تمام صورت می پذیرد و تفاوت آن با پرداخت ۴۵ هزار میلیارد تومان از منابع ارزان قیمت برای واحدهای های تولیدی و پرداخت ۹۰۰ میلیارد تومان برای اشتغال های زودبازده، تنها در نظارت است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص بند الف تبصره ۱۸ اظهار کرد: در خصوص تبصره ۱۸ به دلیل منابع اعتباری امسال و سال گذشته دارای کارنامه درخشانی نیستیم و امیدواریم در شش ماهه دوم سال جاری تمهیداتی در تامین منابع بند الف تبصره ۱۸ اتخاذ شود و منابع لازم تخصیص پیدا کند.

شریعتمداری گفت: تا پایان این دولت تنها ۲۰ ماه وجود دارد و زمان کوتاه است و اگر حتی تمام توان را برای تحقق اقتصاد مقاومتی در دستور کار قرار دهیم، ممکن است به این دوره منتهی نشود و باید در برنامه ریزی های استانی در قدم نخست اهداف اقتصاد مقاومتی مشخص و در جلسات اقتصاد مقاومتی مطرح و به اجرا در آید.

او اظهار کرد: با توجه به دوره هشت ساله این دولت در نقطه ای قرار داریم که باید نقاط ضعف گذشته را جبران کنیم و در هر کدام از دستور العمل ها اشکالاتی که مانع فعالیت می شوند را باید بررسی و حل و فصل کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: مسئولیت بنده دفاع از حقوق کارگر و واحدهای تولیدی است که با مشکل مواجه هستند و تمام توان خود را به کار می گیرم تا در چارچوب قانون و مقررات مشکلات آن ها برطرف شود.

شریعتمداری تاکید کرد: برای دفاع از حقوق کارگران همه باید پای کار باشند اگر حقوق ما نیز طی مدت زمانی قطع شود احساس آن ها را خواهیم داشت بنابراین باید تمامی دست اندرکاران در این حوزه گام بردارند.

او افزود: در حل مشکلات مالکیت واحدهایی نظیر هپکو و آذرآب باید اقدام کرد و تمامی تصمیماتی که در استان گرفته شده باید به مرحله اجرا در آید و گزارش آن در هیات دولت مطرح شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امیدواریم بانک های عامل در اعطای تسهیلات اشتغال پایدار روستایی هرچه سریع تر اقدام کنند و معاونت اشتغال وزارت تعاون تعهدات را انجام دهند. در حوزه اشتغال پایدار روستایی باید از منابع استان استفاده شود و سپس منابع مازاد طلب شود.

او افزود: چرخه فقر تنها با ایجاد اشتغال و فعالیت های واحدهای تولیدی قابل شکستن است و اگر درصدد این هستیم که فرد بیکار نشود و آمار اشتغال افزایش پیدا کند باید فعالیت های اشتغال زا در کشور گسترش داده شود و حمایت لازم از آن صورت پذیرد و این یک شعار نیست بلکه اکسیر حیات اقتصاد است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: امیدواریم با ارایه راه حل های مناسب به افزایش میزان صادرات در واحدهای تولیدی دست پیدا کنیم.

شریعتمداری وزیر تعاون کار ورفاه اجتماعی در ادامه این جلسه گفت: آذرآب چشم و چراغ صنعت ایران است و همه تلاش‌ها برای رسیدن این شرکت به حداکثر ظرفیت‌های تولید بکار گرفته خواهد شد.

شریعتمداری افزود: در سال رونق تولید از همه ظرفیت‌ها و ابزار‌های لازم برای حل مشکلات ورفع موانع تولید برای رسیدن به حداکثر ظرفیت‌های تولید واشتغال استفاده خواهد شد.

او اضافه کرد: استان مرکزی استان سرآمد در حوزه تولید و اشتغال است وبخش تولید این استان سهم ۳۰هزار میلیارد تومانی در تولید ناخالص ملی کشور دارد.

به صندوق بازنشستگی به عنوان یک امر واقعی نپرداخته ایم

وزیر تعاون کار ورفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پرداخت مستمری یک میلیون و ۵۰۰ هزار بازنشسته تامین اجتماعی از محل بودجه عمومی دولت گفت: ما پایدار به صندوق بازنشستگی را به عنوان یک امر واقعی نپرداخته ایم.

او ادامه داد: ما حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان بدهی به مراکز بهداشتی و درمانی در سطح کشور داریم و نزدیک به ۳۶ میلیارد تومان هم به سیستم بانکی بدهکاریم، اما با این وجود سازمان تامین اجتماعی تمام توان و امکان خود را برای حل مشکلات تولید کنندگان قرار داده است

شریعتمداری اضافه کرد: در مورد بروز موارد ویژه در حوزه قوانین نسبت به رفع آن در سطح گشترده اقدام می‌کنیم، سران سه قوه در موارد ویژه وارد عمل شده و برجای قانون‌گذاران می‌نشینند و تلاششان بر این است که در حوزه قانون‌گذاری بیشتر جنبه هماهنگی ایجاد کنند که به این سبب اگر مصوبات به سران سه قوه مرتبط بود اعلام شود.

عناوین برگزیده
علت بروز چالش در مجمع بیمه ملت وکالت‌های اخذشده از بازنشستگان توسط صندوق بازنشستگی بوده است/ دعوت‌کننده مجمع باید درباره پذیرش حق رأی سهام وکالتی اتخاذ تصمیم کند/ سازمان بورس بر حفظ حقوق سهامداران و رعایت نظم در برگزاری مجامع تأکید دارد
توضیحات مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس درباره حواشی مجمع بیمه ملت:

علت بروز چالش در مجمع بیمه ملت وکالت‌های اخذشده از بازنشستگان توسط صندوق بازنشستگی بوده است/ دعوت‌کننده مجمع باید درباره پذیرش حق رأی سهام وکالتی اتخاذ تصمیم کند/ سازمان بورس بر حفظ حقوق سهامداران و رعایت نظم در برگزاری مجامع تأکید دارد