به گزارش می متالز، مسعود رخش خورشید با اشاره به اقدامات در حوزه کارآفرینی در دانشگاه صنعتی بیرجند، اظهار کرد: برگزاری رویداد همنت (همکاری، مشکل گشایی، نوآوری و توانمند سازی) برای محصولات استراتژیک استان و برگزاری چهار دوره مسابقات استارتآپ ویکند از سال ۹۱ تا سال ۹۴ و برگزاری دو دوره مسابقات شتاب( شناسایی و توانمند سازی ایدههای برتر) سالهای ۹۵ و ۹۶ از جمله فعالیتهای انجام شده در حوزه کارآفرینی است.
وی با اشاره به برنامههای دانشگاه برای توسعه ارتباط با صنعت، افزود: تشویق اعضای هیات علمی به استفاده از فرصت مطالعاتی جامعه و صنعت از جمله این برنامههاست که در این راستا فرمهای مناسب تهیه شده و در وب سایت حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه بارگذاری شده است.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی بیرجند بیان کرد: ارتباط با کلینیک کسب و کار استان از دیگر برنامههاست که در این راستا فرم توانمندی علمی، صنعتی، پژوهشی و فناوری اعضای هیات علمی تهیه شده است که پس از تکمیل جهت ارتباط با صنعت از طریق کلینیک نسبت به معرفی توانمندی اعضا اقدام خواهد شد.
رخش خورشید به فعال کردن آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه اشاره کرد و افزود: دستورالعمل خدمات آزمایشگاهها و کارگاهها تهیه و در سایت دانشگاه بارگذاری شده است.
وی با اشاره به ایجاد اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی، اظهار کرد: برای ایجاد این اکوسیستم، گام اول؛ آشنایی دانشجویان با حوزه کارآفرینی، ایده پروری، شبکه سازی و ایجاد کار تیمی بوده، گام دوم؛ راه اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه صنعتی بیرجند و گام سوم؛ استفاده از ظرفیت صندوق پژوهش استان جهت حمایت از شرکتهاست.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی بیرجند بیان کرد: در وزارتخانه و هم به صورت موردی با تماس از وضعیت دانشجویان پس از چهار سال رصد اشتغال انجام شده است.
رخش خورشید ادامه داد: نتایج نشان میدهد رشته مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع و مهندسی مکانیک با درصد اشتعال به ترتیب ۶۹، ۶۳، ۵۲ و ۴۸ درصد در جایگاههای اول تا چهارم قرار دارند.
وی با اشاره به بومی سازی دانش فنی با تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه، افزود: در این راه هنوز در ابتدای راه هستیم؛ کلینیک کسب و کار استان به تازگی تاسیس شده و آزمایشگاههای دانشگاه به تدریج در حال تجهیز و تکمیل هستند.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی بیرجند تصریح کرد: اساتید این دانشگاه با همکاری با برخی پروژههای صنعتی در کشور و خارج از کشور ارتباط خود را با صنعت حفظ کردهاند.
رخش خورشید با اشاره به نقش دانشگاهها در برطرف کردن چالشهای صنعت، یادآور شد: در این راستا کتابخانه دانشگاه به عنوان بانک کتاب عمل میکند و اساتید جوان و خبره دانشگاه به صنعت استان مشاوره میدهند.