به گزارش می متالز، سید "علی آقازاده" افزود: این نشست که امروز در تهران برگزار شد و معاونان وزرا، مدیران عامل بانکهای ملی و کشاورزی، مدیرعامل مپنا، مدیرعامل سازمان خصوصی سازی، معاون وزیر کشور و سازمانهای ذیربط و مدیر بورس اوراق بهادار نیز در آن حضور داشتند، با نتایج خوبی همراه بود.
وی بیان کرد: در این نشست مسایل صنعتی استان مرکزی با محوریت چهار کارخانه بزرگ هپکو، آذرآب، ماشینسازی و واگن پارس مطرح شد.
استاندار مرکزی ادامه داد: مسایل مطرح شده در این نشست از قبل با وزارت صمت با کار کارشناسی هماهنگ شده بود تا مشکلی پیش نیاید.
آقازاده اظهار داشت: معاون اول رییسجمهوری برای هر پیشنهاد و موارد مطرح شده دستورات خوبی را صادر کرد.
وی بیان کرد: در این نشست تسهیلات ۳۵۰ میلیارد ریالی برای هپکو مصوب و مقرر شد تا ۲ هفته آینده این مبلغ پرداخت شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: البته شرط پرداخت این تسهیلات آن است که مدیرعامل هپکو برنامه کاری تا پایان سال جاری و سال آینده را در این مدت ارایه دهد.
آقازاده عنوان کرد: در این نشست مقرر شد ماشینآلات سازمان راهداری از طریق هپکو با ترک تشریفات تامین شود که در این راستا هپکو باید به تعهداتش که در طول سالهای گذشته خوب نبوده، جامعه عمل بپوشاند.
استاندار مرکزی اضافه کرد: در این نشست مقرر شد سازمان راهداری با دستور معاون اول رییس جمهوری، نامه سه وزیر را اجرایی کند و این مهم در بودجه امسال برای خرید این دستگاهها به سازمان راهداری از طریق سازمان برنامه و بودجه پرداخت و وزیر راه و شهرسازی نیز نظارت بر امر را عهدهدار شد.
آقازاده تصریح کرد: سازمان شهرداریهای کشور نیز مکلف شد تعداد ماشینآلات مورد نیاز سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور را مشخص و بر اساس توافق گذشته البته با جدیت بیشتر قراردادها منعقد شود.
وی گفت: دهیاریها قراردادی در استان مرکزی با شرکت هپکو منعقد کرده، که به زودی اجرایی میشود.
استاندار مرکزی افزود: برنامه کار و تولید هپکو تا یک سال آینده با این مصوبات عملیاتی میشود و در ارتباط با پاداش، معوقات و سنوات بازنشستگان هپکو نیز تصمیمات خوبی گرفته شد.
وی یادآور شد: در سال ۹۷ حدود ۸۰ نفر در هپکو بازنشسته شدند که تاکنون هیچ مبلغی به آنها پرداخت نشده و امسال نیز بیش از ۱۰۰ نفر دیگر بازنشسته میشوند.
استاندار مرکزی ادامه داد: در این راستا ۴۰۰ میلیارد ریال از محل خزانه کشور در نظر گرفته شد و مقرر گردید با تصویب هیات وزیران در هفته جاری و یا حداکثر در هفته آینده این مبلغ پرداخت شود.
آقازاده عنوان کرد: معاون اول رییس جمهوری در این نشست به سازمان خصوصیسازی دستور دادند تا در مدت ۲ هفته آینده تکلیف مالکیت هپکو مشخص شود و تا این مدت مالکیت آن به وزارت صنعت، معدن و تجارت محول شد.
وی بیان کرد: مقرر شد وزارت صمت بر اساس اختیار و تشخیص؛ هپکو را در این مدت یا به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و یا سازمان گسترش معدنی ایران تحویل و سازمان خصوصی سازی در ماههای آینده برای تعیین تکلیف قطعی این شرکت اقدام کند.
استاندار مرکزی ادامه داد: در این نشست مقرر شد اختلاف شرکت ایدرو و مپنا برای خرید واگن پارس توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت تا ۲ هفته آینده حل شود.
آقازاده تصریح کرد: در این نشست مقرر شد آذرآب در اختیار بانک کشاورزی بماند و سازمان بورس با نظر شورای تامین استان مرکزی و در چهارچوب قوانین و ضوابط بورس سهام بانک کشاورزی را واگذار کند.
وی اظهار داشت: این نشست بالاترین سطح مسوولیتی در کشور برای صنایع استان مرکزی بود که بیش از ۲ ساعت و نیم به طول انجامید و هر کدام از مصوبات این نشست با دستور معاون اول رییس جمهوری به وزارتخانههای مربوطه اعلام شد.
استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارای حدود سه هزار واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ است.