به گزارش می متالز، وی با بیان اینکه تکاب با ۲۱۷۵ کیلومتر مربع مساحت، ۸۰ هزار و ۵۵۶ نفر جمعیت را در خود جای داده است، افزود: نرخ باسوادی این شهرستان۷۵ درصد، نرخ بیکاری آن۱۳ درصد است که سهم اشتغال شهرستان در بخش کشاورزی ۴۰.۵ درصد، خدمات۲۷.۴ درصد و بخش صنعت آن ۲۴.۴ درصد است.
فرماندار تکاب با بیان اینکه این شهرستان ۶۷ هزار هکتار زمین دیم و آبی دارد، خاطر نشان کرد: این شهرستان دارای ۲۰۰ هزار دام سبک و سنگین، ۶۰۰۰ کندوی عسل بوده و مهمترین صادر کننده ژل رویال سنتی است.
وی با اشاره به ظرفیتهای گردشگری شهرستان از بازدید ۸۰ هزار گردشگر داخلی و ۶۰۰۰ گردشگر خارجی خبر داد و افزود: علاوه بر ثبت جهانی تخت سلیمان، ۱۷۰ اثر دیگر این شهرستان نیز در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
زمانی با بیان اینکه تخت سلیمان به عنوان چهارمین اثر ایرانی ثبت شده در فهرست جهانی یونسکو دارای ۳۵۰۰ قدمت تاریخی مکتوب است، یادآور شد: تخت سلیمان به عنوان نماد حماسه طبیعت، مذهب و ماده در کنار هم نمود یافته که به لحاظ بیولوژیکی ۷ قرن نمادداقتدارو عامل وحدت سیاسی ایران بوده است.
فرماندارتکاب ادامه داد: بقایای آثار معماری این مجموعه جهانی یکی از بزرگترین نماد فرهنگی،مذهبی و سیاسی زمان خود بوده که نقش تخت جمشید عصر خود را ایفا می کرده است.
وی برگزاری جشنواره را عامل مهمی در توسعه و رونق گردشگری، اقتصادی شهرستان دانست و گفت: امید است برگزاری این جشنواره ها تداوم یافته و زمینه رونق بیشتر شود.
این جشنواره منطقه ای در روزهای ۱۴ و ۱۵ آذرماه در تکاب برگزار می شود.