به گزارش می متالز، سید حسین حسینی با اشاره به اهمیت رصد کالا در زنجیره تجاری استان از طریق سامانه جامع انبارها افزود: تا کنون در حدود 6 هزار انبار در حوزه صنعت، معدن و تجارت از طریق وب سرویس و یا خود اظهاری در سامانه جامع انبارها (https://www.nwms.ir) ثبت اطلاعات شده است.
حسینی اضافه کرد: از بین تعداد (6 هزار) بنگاه اقتصادی ثبت شده در سامانه جامع انبارها که سوی این سازمان در حال بررسی و تکمیل نمودن مدارک مستند از سوی مالکین یا بهره برداران جهت تائید نهایی می باشند تا کنون تعداد 750 واحد در سامانه جامع انبارها به تایید نهایی رسیده و مابقی نیز در حال بررسی و اقدام می باشند.
وی عنوان کرد: در راستای جلوگیری از قاچاق کالا و ارز بمنظور شفاف و روان سازی نظام توزیع ، طرح رصد کالا در زنجیره تجاری استان از طریق سامانه جامع انبارها بصورت جدی و مستمراز سوی سازمان صنعت،معدن و تجارت استان در حال اجرا است .
حسینی تشریح کرد: طرح رصد کالادر زنجیره تجاری با اهداف فراهم نمودن امکان رصد و کنترل موجودی کالاهای اساسی و نظارت سیستمی جهت تسهیل جلوگیری از گران فروشی، احتکار و قاچاق کالا و همچنین بهبود، تسهیل و شفاف سازی فعالیت عاملین تجاری و فراهم نمودن امکان اعتبارسنجی و رتبه بندی عادلانه فعالین این حوزه در سطح استان اجرا می گردد.
وی با توجه به اینکه زنجیره تجاری شامل مراحل ورود کالا به زنجیره تجارت (واردات و تولید کالا) و انتقال کالا در زنجیره تجاری (انتقال مالکیت و انتقال مکان) و خروج کالا از زنجیره تجاری (مصرف، فروش و اسقاط کالا) می باشد تصریح کرد: اجرای این دستورالعمل برای همه اعضای زنجیره تامین کالاهای مشمول، فعالان تجاری استان اعم از وارد کنندگان و تولید کنندگان، صادرکنندگان، شرکت های پخش، عمده فروشان و خرده فروشان ضروری می باشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان عنوان کرد: فعالان تجاری برحسب مورد می بایست برای انجام همه فعالیت های تجاری کالاهای مشمول در سامانه جامع تجارت ثبت نام و با ورود به سامانه شناسه کالا نسبت به ثبت شناسه کالا اقدام کنند.
حسینی اضافه کرد: ثبت اطلاعات مکان های نگهداری کالا در سامانه جامع انبارها، ثبت اطلاعات تولید، واردات و صادرات کالا، ثبت اطلاعات موجودی اولیه، ورود و خروج کالا و ثبت اطلاعات خرید و فروش کالا نیز باید از سوی فعالان تجاری انجام شود.