به گزارش می متالز، اصغر مدنی با بیان اینکه ماشینهای ریختهگری اسلب پیچیدهترین نوع ماشینآلات فولادی هستند، گفت: برای رسیدن به تولید 55 میلیون تن فولاد باید به تکنولوژی بکار رفته دقت لازم را داشته باشیم و برای احداث واحدهای جدید باید کاهش مصارف، بهرهوری بالا، راندمان تولید بالا، تناسب با دیگر تجهیزات فولادسازی و تولید محصولات مورد نیاز در نظر گرفته شود.
وی افزود: محصولاتی که فولاد هرمزگان اکنون تولید میکند در انواع صنایع از آن استفاده میشود؛ محصول نهایی ما اسلب است.
معاون بهره برداری فولاد هرمزگان با بیان اینکه در ریختهگری مداوم باید به کیفیت در خط ریختهگری، کیفیت ذوب تولیدی، کنترل فرآیند فولادسازی و کیفیت پیوسته توجه ویژه داشت، ادامه داد: در ریخته گری مداوم تعمیر و نگهداری بسیار مهم است. آب مناسب و کنترل آب های موجود در ماشین بسیار با اهمیت است و تاثیر بسزایی در کیفیت محصول تولیدی دارد. روانکاوی و انتخاب نوع روغن و گریس نیز بسیار مهم است و باید گفت آب در یک ماشین ریخته گری مداوم مانند خون در رگ حیاتی است.
مدنی با بیان اینکه یکی از مواردی که جزو رویکردهای این کنفرانس است بحث بومی سازی است، گفت: امروز تحریم یک چالش است اما فرصتی که برای ما ایجاد شده استفاده از مباحث بومی سازی و کاهش وابستگی به واردات و جلوگیری از خروج ارز، خروج انحصار، سهولت دسترسی و ارتباط با تامین کنندگان و توسعه توانمندی های تولیدکنندگان داخلی است. بومی سازی در تولید پایدار نقش بسزایی دارد.
مدنی تاکید کرد: مدیریت هزینه در ماشین های ریخته گری بسیار مهم است و خواص میلیاردها تومان خسارت می تواند به شرکت ها وارد آورد.