به گزارش می متالز، سید جواد احمدی اظهار کرد: این سازمان در راستای اجرای دستورالعمل-ها و ضوابط ابلاغی به منظور پیشگیری از قاچاق و با هدف حمایت از تولید داخلی نسبت به انجام وظایف قانونی خود در بازرسی و مبارزه با قاچاق انواع کالاها در سطح عرضه از جمله لوازم خانگی اقدام نموده و می نماید.
وی با اشاره به آمار بازرسی از واحدهای صنفی و تولیدی لوازم خانگی در سراسر کشور تصریح کرد: در همین راستا، جمعا بیش از 20 هزار مورد بازرسی کشف قاچاق در گروه کالایی لوازم خانگی طی سال گذشته انجام شده است.
معاونت بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در ادامه به تشکیل 149 مورد پرونده قاچاق لوازم خانگی طی سال 1397 اشاره کرد و افزود: ارزش ریالی پروندههای تشکیل شده بیش از 3 هزار میلیارد ریال ارزیابی که جهت صدور رای به تعزیرات حکومتی منعکس شده است.
احمدی بیان کرد: جدیدترین آمار منتشر شده نشانگر آن است که در هشت ماهه اول سال جاری؛ در پی 10,915 مورد بازرسی کشف قاچاق لوازم خانگی تعداد 79 پرونده به ارزش 5/94 میلیارد ریال تشکیل شده است.
وی از هموطنان تقاضا کرد که در صورت مشاهده عرضه لوازم خانگی قاچاق مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۲۴ این سازمان و سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها گزارش نموده تا در کوتاهترین زمان نسبت به شکایات واصله اقدام قانونی صورت پذیرد.
معاونت بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان همچنین توجه افکار عمومی و رسانهها را به این نکته جلب نمود که سیاست گذاری در خصوص تدوین و ابلاغ برنامه های مبارزه با قاچاق مربوط به این گروه کالایی خارج از وظایف مندرج در اساسنامه و اهداف تعیین شده سازمان حمایت بوده واین سازمان صرفا در سطح عرضه به مقابله با پدیده شوم قاچاق می پردازد.