به گزارش می متالز، بار دیگر کارگران شرکت هپکو امروز در اعتراض به عدم تحقق وعده های مسوولین مربوطه در مقابل استانداری مرکزی تجمع کردند.
کارگران علی رغم اعتراض به عدم پرداخت حقوق آبان و آذرماه، با در درست داشتن دست نوشته هایی با مضمون (مدیر تولید؛ آری، مدیر سیاسی؛ خیر/ واگذاری اصولی؛ آری، واگذاری سیاسی؛ خیر و...) اعتراض خود نسبت به نوع نگاه سیاسی مسوولین به هپکو و فعل و انفعالات حول واگذاری آن را اعلام کردند.
در همین زمینه ابوالفضل رنجبر عضو شورای کارگری هپکو با اشاره به تجمع امروز کارگران مقابل استانداری مرکزی گفت: متاسفانه کارگران امروز به دلیل عمل نشدن به وعده ها و مصوبات مقابل استانداری مرکزی تجمع کردند.
رنجبر افزود: هر زمانی که تجمع کردیم همه گفتند حقوق کارگران پرداخت خواهد شد، درست است یکی از مطالبات اصلی پرداخت حقوق است اما اصلی تر از آن تعیین تکلیف شدن هپکو است.
وی اظهار داشت: در جلسه سازمان خصوصی سازی گفتیم اگر هیئت مدیره هپکو مورد تأیید نیست خوب آنها را بردارید اگر هم مورد تأیید است چرا معرفی نمی شوند؟!
عضو شورای کارگری هپکو ادامه داد: رئیس سازمان خصوصی سازی و معاونین ایشان گفتند نمی توانیم مدیری آنجا بگذاریم که دوشغله است که یکی از شغل های آن عضو هیئت مدیره آلومینیوم است.
وی با اشاره به اینکه سازمان خصوصی سازی می گوید که این مدیر را استاندار استان معرفی کرده، افزود: سوال اینجاست که آقای استاندار نمی دانستند ایشان مشکل مالیاتی دارند و این در واقع سرکار گذاشتن کارگران است.
رنجبر در خصوص جلسه با معاون اول رئیس جمهور گفت: طبق آن نشست قرار بود در ده روز آینده مصوبات عملی شوند اما هیچکدام پیگیری نشدند.
۱۸ آذرماه سال جاری بود که اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور نیز به مساله هپکو ورود پیدا کرد و با تشکیل جلسه با حضور مسوولین استانی و چند تن از وزیران وعده های جدیدی برای بهبود شرایط هپکو به صورت مصوبه مطرح شد. تعیین تکلیف سهام هپکو ظرف ده روز یکی از اصلی ترین مصوبات این جلسه بوده است.
همچنین روز دوشنبه ۲۵ آذرماه تعدادی از نمایندگان شورای اسلامی کار هپکو برای پیگیری مصوبات جلسه مذکور به سازمان خصوصی سازی مراجعه کردند که پس از کش و قوسی دو روزه در دیدار با رئیس سازمان وعده هایی چون پرداخت حقوق آبان ماه تا ۳۰ آذر و پرداخت حقوق آذرماه تا ۱۵ دی را دریافت کردند.
لازم به ذکر است که یکی از اصلی ترین مشکلات این روزهای هپکو مسیری است که در انتخاب سهام دار جدید طی می شود چرا که بسیاری بر این باورند که این مسیر و افراد مورد نظر تفاوتی را در شرایط موجود هپکو ایجاد نمی کند و حتی بنا بر گفته کارگران و برخی از منابع، گویا افراد مورد نظر که حتی از آنها برنامه ۱۵ ماهه خواسته شده است افراد مورد وثوق سهامدار قبلی و خلع ید شده هپکو هستند و از طرفی با برخی از مشکلات مالی و مالیاتی روبه بوده که همین مساله با قوانین اهلیت ناسازگار است. همچنین این مدیران سابقه نامناسبی در مدیریت دیگر واحد های صنعتی داشته اند.