تاریخ: ۰۲ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۶:۱۳
بازدید: ۲۹۷
کد خبر: ۷۵۳۷۶
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

هپکویی‌ها چه می خواهند؟

می متالز - جمعی از کارگران شرکت هپکو اراک امروز در مقابل استانداری مرکزی تجمع کرده و خواستار پرداخت حقوق معوقه، تعیین تکلیف سهامداری شرکت و اجرای مصوبات مربوط به این شرکت شدند.
هپکویی‌ها چه می خواهند؟

به گزارش می متالز، ابوذر جعفری رییس شورای اسلامی کار هپکو در خصوص تجمع امروز کارگران هپکو در مقابل استانداری مرکزی گفت: مهمترین مطالبه و دلیل تجمع کارگران هپکو تعیین تکلیف مصوبات جلسه دو هفته پیش پیرامون وضعیت هپکو با حضور جهانگیری معاون اول رییس جمهوری، سه وزیر صمت، کار و راه و شهرسازی، مدیران بانک‌ها و رییس سازمان خصوصی است. در این جلسه وعده دو هفته‌ای برای تعیین تکلیف سهامداری شرکت و تامین اعتبار ۳۶۰ دستگاه ماشین‌آلات از طریق وزارت راه و شهرسازی داده شد که امروز پایان دو هفته است و هیچ یک از وعده‌ها عملیاتی نشده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر کارگران دو ماه حقوق معوقه (آبان ماه و آذرماه) دارند و با ارتباطی که با سازمان خصوصی‌سازی گرفته شد، مشخص شد که هیچ برنامه‌ای برای پرداخت حقوق کارگران ندارند ولی همچنان بعد از مدت‌ها بلاتکلیفی و بحران در شرکت، کارگران را به آرامش دعوت می‌کنند.

جعفری با بیان اینکه سازمان خصوصی‌سازی در جلسه‌ای که با شورای کار هپکو در هفته گذشته داشت، قول شنبه ۳۰ آذرماه را برای پرداخت حقوق کارگران داد که عملیاتی نشد، گفت: در حال حاضر روغنی در جایگاه مدیریت عامل هلدینگ هپکو و غلامی و زندی اعضای هیات مدیره هپکو اراک هستند و باید دید که وعده‌های داده شده به کجا می‌رسد و چه نتیجه‌ای خواهد داشت.

ابوالفضل رنجبر یکی از اعضای شورای اسلامی کار هپکو نیز در حاشیه تجمع کارگران بیان کرد: شخص رییس سازمان خصوصی‌سازی به نمایندگان شورای کار هپکو قول داد که زودتر حسابرسی از سهامداران شرکت را آغاز می‌کند و خواسته ما اینست که قوه‌قضائیه هر چه سریعتر حسابرسی شرکت را آغاز کند، چراکه اعتقاد داریم فسادی در شرکت رخ داده است که شخص رییس قوه قضائیه می‌تواند به آن رسیدگی کند.

وی تاکید کرد: سازمان خصوصی‌سازی قول داد که شنبه حقوق واریز می‌شود ولی این قول اجرایی نشد و امروز مطالبه اصلی ما حقوق و سپس وضعیت مدیریتی شرکت است، پرسنل اعتقاد دارند که مدیریت فعلی توانایی لازم برای مدیریت هپکو را ندارد. مدیر شرکت به ما می گوید حقوق‌تان را از سازمان خصوصی سازی مطالبه و دریافت کنید، زمانی که مدیر یک شرکت مانند هپکو چنین می‌گوید سازمان خصوصی باید وی را عزل کند.

رنجبربا بیان اینکه ۹ ماه از سال ۹۸ گذشت و هپکو هیچ تولید و کاری نداشته و تنها ۱۰ دستگاه غلطک تولید کرده است که قطعات خارجی آن از قبل در کارگاه وجود داشته است، بیان کرد: گلایه اصلی ما این است که چرا هیچ‌کدام از وعده‌های مسئولان عملیاتی نمی‌شود. در جلسه‌ای با حضور معاون اول رییس جمهور موضوعاتی چون تعیین تکلیف سهام شرکت طی دو هفته مصوب شد، اما تاکنون روی اجرا به خود ندیده است.

وی تصریح کرد: سوال ما از مجموعه استان این است که چرا مدیری که از نظر سازمان خصوصی‌سازی مورد تایید نیست، دو شغله است و بدهکاری مالیاتی دارد برای این شرکت معرفی شده است. این شخص حدود ۴ ماه است که به عنوان مدیرعامل هلدینگ هپکو انتخاب شده، اما اتفاقی نیفتاده است و حتی برای پرداخت حقوق مهرماه، دو میلیارد تومان از شرکت آلومینیوم‌سازی قرض گرفته شد که این شرایط نشان از ضعف مدیریتی دارد.

این عضو شورای اسلامی کار هپکو گفت: روغنی در جلسه مجمع ۱۸ آبانماه ۹۸ نیز اعلام کرد که هیچ کدام از مصوبات مربوط به هپکو عملیاتی نشده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی نیز در این خصوص، گفت: مصوبات جلسه‌ای که پیرامون وضعیت هپکو با حضور معاون اول رییس جمهوری برگزار شد، ۲۳ آذرماه ابلاغ شد و به جد پیگیری تحقق این مصوبات هستیم.

سعید فرخی افزود: قول پرداخت حقوق کارگران هپکو برای روز شنبه را صالح رییس سازمان خصوصی‌سازی داد، هرچند از ابتدا به نظر می‌رسید که برای ۳۰ آذرماه امکان دریافت تسهیلات و پرداخت حقوق وجود نداشته باشد و سازمان علیرغم تلاش انجام شده موفق به دریافت تسهیلات نشده است. در شرایط کنونی پرداخت حقوق فقط از طریق تسهیلات ممکن است به هرحال پیگیریم و امیدواریم کارگران صبوری کنند تا این اتفاق رقم بخورد.

عناوین برگزیده