به گزارش می متالز، امیر حسین صادقی، راهبر سرمایه گذاری و نوآوری شرکت پرداخت الکترونیک سداد در بررسی شرایط استان مازندران گفت: در این استان صنعت گردشگری وجود ندارد.
وی ادامه داد: این امر به تنهایی میتواند موضوعی تاسف بار برای تمامی افرادی باشد که در زمان مناسب آینده نگری نداشتند.
وی به شرایط مناسب و قابل پرورش استان مازندران اشاره داشت و گفت:فضا به گونهای رقم خورده که عدم دخالت مسوولین دولتی، نتایج را به سمت بهتر شدن پیش خواهد برد چرا که برخی دخالت ها، عاملی برای نابودی انگیزه هاست.
شایان شلیله، بنیانگذار جشنواره وب و موبایل ایران در خصوص قطعی اینترنت گفت: باید به راهکارهای بعد از قطع اینترنت فکر کرد.
وی ادامه داد: مبحث مهم در این میان "زیرساخت " و ارتباط بین نهادهای فعال است.
شلیله تصریح کرد: بخشی از زیرساختها در اختبار دولت بوده و به اشتباه با نام اینترنت ملی شناخته شده است. مسئله اینجاست که برخی زیرساختهای مهم در داخل کشور وجود نداشته و این امر ایجاد مشکل میکند.
بنیانگذار جشنواره وب و موبایل ایران در خصوص اکوسیستمهای بومی اظهار داشت: به جز تهران، دیگر شهرها امکاناتی حتی بیشتر از پایتخت دارند، نیروی کاری قیمت پایین تری داشته و راه اندازی یک کسب و کار نیز هزینه کمتری میبرد.
وی ادامه داد: پیشنهادی که میتوان داشت پیدا کردن مدل تجاری (business model) شهر مورد نظر بوده ونکته مهم این است که قابلیت گسترش در فضای شهری و در سطح دیگر شهرها را نیز داشته باشد.
شلیله در پایان عنوان کرد: یافتن نیروی انسانی و افراد فعال نیز از نکات مهم این روش خواهد بود.
کامیار راد، مدیرعامل اوبن اوریجین در خصوص قطعی اینترنت عنوان کرد: بعد از این اتفاق، میتوان گفت اکثر نیروها به فکر مهاجرت از ایران هستند.
وی ادامه داد: حفظ نیروی فنی در تیم، یکی از چالشهای مهم در این زمینه است.
راد همچنین با اشاره به تفاوت زیاد اکوسیستم استان مازندران با سایر استانها گفت: لازم است استراتژی و برنامه ریزیهای خاصی در بررسی چالشهای اکوسیستم استان مازندران چیده شود.
در پایان سه استارتاپ "سمیار"، "حمل ۲۴" و "بای مانی" به عنوان برگزیدگان جشنواره وب و موبایل ایران در شهر بابلسر، تندیس دریافت کردند.