به گزارش می متالز، محسن صالحینیا در حاشیه نشست انعقاد تفاهم نامه همکاری بین سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران درباره میزان کاهش ارزبری این تفاهمنامه اظهار داشت: ارزش این پروژه ۴.۳ میلیارد دلار است که ۲.۷ میلیارد دلار از آن صرف تأمین ماشین آلات و تجهیزات صنعتی میشود. مابقی این مبلغ نیز در بخش مهندسی، تأمین و تدارک، حمل و نقل و تعرفه هزینه میشود.
وی افزود: حدود ۵۰ درصد از این مبلغ ۲.۷ میلیارد دلاری صرف تأمین کالا در داخل کشور میشود. به عبارت دیگر، میتوان گفت این تفاهمنامه میتواند منجر به صرفهجویی در ارزبری حدود یک تا ۱.۳ میلیارد دلار در کل پروژه E&P با مناطق نفتخیز جنوب برای توسعه ۲۸ مخزن نفت شود.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به لزوم برقراری ارتباط بین ظرفیتهای طراحی و مهندسی و امکانات تولیدی کشور اضافه کرد: با وجود اینکه امکانات تولیدی خوبی در بخش تجهیزات صنعتی وجود دارد، ممکن است در مواردی به دلیل فقدان تفاهمنامههای مشابه تفاهمنامه امروز، از ظرفیت کامل این امکانات استفاده نشود.
صالحینیا در ادامه ابراز امیدواری کرد: تفاهمنامه امروز در قاعده توسعه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی و در ۱۰ رشته بین سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی با انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران امضاء شده و بتواند این نقیصه را برطرف کند.
وی این تفاهمنامه را در راستای سیاست توسعه ساخت داخل توصیف کرد و گفت: پروژه توسعه ساخت داخل در وزارت صنعت، معدن و تجارت تا کنون کالاها و اقلام پرمصرف در واحدهای صنعتی را در دستور کار داشت، اما این تفاهمنامه اقلامی را در ارتباط با ایجاد انواع پروژهها در بخش صنعت، معدن، نفت، گاز و موارد دیگر درنظر گرفته است.
در ادامه برنامههای حمایتی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از توسعه کسب و کار سازندگان تجهیزات صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور در قالب نظام مبادلات پیمانکاری فرعی، روز شنبه تفاهمنامه همکاری بین سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران به امضاء رسید.