به گزارش می متالز، معاون علمی و فناوری رییس جمهور در این مراسم با بیان اینکه معاونت علمی در اخذ مجوزها و تائیدیه ها همراه فعالان زیست بوم کارآفرینی و نوآوری است، یادآور شد: استان کرمان در بعضی از حوزهها به خصوص سموم زیست فناور و شیمیایی، کود و فرآوردهها و نهادههای کشاورزی به خوبی کار کرده است. شرکتهایی که توانمندیهایی در این حوزه دارند، حمایت میشوند چون این حوزه جزو نیازهای کشور و اولویتهای حمایتی معاونت علمی و فناوری است.
مدیر مجتمع مس سرچشمه نیز به نمایندگی از دکتر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در این مراسم به حمایت شرکتهای دانش بنیان از ورود به عرصه حمایت از استارتاپها اشاره کرد و ادامه داد: مجتمع مس سرچشمه، با حمایتی که از شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها داشته است تلاش میکند تا نوآوریهای دانشگاهی و ایدههای جدید در حوزه کسب و کارهای فناورانه را با صنعت مس پیوند دهد.
رییس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان نیز در این جلسه عنوان کرد: در شهرستان رفسنجان ۵ مرکز رشد وجود دارد که ۸۰ شرکت در این مراکز فعال هستند ضمن آنکه از این تعداد ۹ شرکت دانش بنیان نیز در شهرستان رفسنجان مشغول به فعالیت می باشند.
این تفاهم نامه با هدف ایجاد زیستبوم کارآفرینی برای دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاهی از طریق راه اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی منعقد شد. با انعقاد این تفاهم نامه فضایی به ابعاد ۳۰ هزار متر مربع برای استقرار واحدهای فناور و فضای اداری به زیست بوم نوآوری افزوده خواهد شد.
برای اجرایی کردن مفاد تفاهمنامه کمیتهای متشکل از طرفین تشکیل میشود این کمیته وظیفه تعیین برنامه اجرای توافقات تعیین اعتبار مورد نیاز و نظارت بر اجرای صحیح برنامه ها را برعهده دارد.
بر اساس این تفاهم نامه معاونت علمی و فناوری متعهد میشود تا اقدامات لازم برای تسریع در دریافت مجوزهای تاسیس راه اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی را انجام دهد.