تاریخ: ۱۲ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۳:۴۹
بازدید: ۱۲۴۹
کد خبر: ۷۷۹۸۱
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی
در جریان سفر وزیر صمت به شهرستان صنعتی پرند انجام شد؛

افتتاح طرح تولید قطعات مورد استفاده خودروی شرکت مهندسی دنا فراز صنعت در شهرک صنعتی پرند

می متالز - وزیر صنعت معدن و تجارت امروز پنجشنبه و در جریان سفر به پرند با حضور در شهرک صنعتی پرند، طرح توسعه شرکت مهندسی دنا فراز صنعت را در حوزه تولید قطعات مورد استفاده خودرو مورد افتتاح قرار داد.
افتتاح طرح تولید قطعات مورد استفاده خودروی شرکت مهندسی دنا فراز صنعت در شهرک صنعتی پرند

به گزارش می متالز، این طرح با سرمایه گذاری ثابت ریالی ۲۰۰ میلیارد ریال برای ۲۳۰ نفر ایجاد شغل کرده است.

زمان اجرای طرح سال ۱۳۹۳ بوده که در سال ۱۳۹۸ به بهره برداری رسیده است.

این شرکت در حوزه تولید قطعات خودرو(بلندگو)، دسته سیم،دسته راهنما، کلید خودرو و سنسور تنظیم فشار باد تایر فعالیت می کند.

ظرفیت تولید بلندگو (دو میلیون عدد)، دسته سیم (دو میلیون عدد)، دسته راهنما(۳۰۰ هزار عدد)، کلید خودرو(۳۰۰ هزار عدد) و ظرفیت تولید سنسور تنظیم فشار باد تایر نیز ۵۰۰۰ عدد می باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان این افتتاح، همچنین از بخش های مختلف و خطوط تولید شرکت مهندسی دنا فراز صنعت در شهرک صنعتی پرند بازدید به عمل آورد و از نزدیک در جریان مهمترین مسایل و مشکلات این شرکت قرار گرفت.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم