به گزارش می متالز، دبیر دومین جشنواره ملی فولاد با بیان اینکه امسال هم انجمن فولاد جزء سه تشکل برتر صنفی کشور قرار گرفت، افزود: باید انجمن های برتر با یکدیگر کنسرسیومی را تشکیل داده و با هم رویه ها و کارهای مشترکی انجام دهند.
در ادامه این جلسه سید مهدی تقوی مدیر تکنولوژی فولاد مبارکه گفت: تقدیر از تأمین کننده ها بر اساس محصول و نوآوری هایشان باشد.
وی رویکرد نمایشگاه جامع بومی سازی در جشنواره ملی فولاد را در دو حوزه عنوان کرد و گفت: اول اینکه بدانیم چگونه نیازهایمان را برآورده کنیم؟ دوم اینکه به دیگران بگوییم چگونه نیازهایمان را برآورده کردیم؟ وی افزود: باید سعی کنیم ساختار شکلی جشنواره بر اساس نیازها و بر مبنای مدیریت شرکت ها باشد.
وی ادامه داد: بومی سازی در فولاد مبارکه ۱۸ سال عمر دارد و ما از مرحله قطعه سازی گذشته ایم و به سمت تکنولوژ شدن در حرکت هستیم بنابراین نیازهای ما با دیگر شرکت ها متفاوت است.
بهروز اسماعیلی، معاون برنامه ریزی و فناوری فولاد خراسان در این نشست اظهار داشت: تا قبل از برگزاری نمایشگاه و جشنواره ملی فولاد تصور دیگری از بومی سازی وجود داشت. با برگزاری این نمایشگاه تصور از بومی سازی تغییر کرد.
وی با بیان اینکه در این نمایشگاه رویکرد تخصصی به بومی سازی شکل گرفت، گفت: الگوی بومی سازی انجمن منحصر به فرد خودش است، به همین دلیل باید در ساختارهای شکلی هم از این مساله تبعیت شود.
در این جلسه مدیران روابط عمومی ها بر این نکته تأکید کردند که اطلاع رسانی این رویداد فولادی تقویت شود و راه های جدیدی برای پوشش دادن مخاطبان تخصصی جشنواره شناسایی و اجرایی شود. همچنین با توجه به حضور معاونت علمی ریاست جمهوری در این جلسه بر ارتباط هر چه بیشتر صنعت و دانشگاه تأکید شد. از دیگر محورهای بحث و گفت و گو در این نشست مدیران فولادی، میزهای هدایتگر در هر غرفه، چگونگی جلب مشارکت هر چه بیشتر انجمن ها و تشکل ها در این رویداد و همچنین سازوکارهای تقدیر از برگزیدگان و برنامه های آینده نگرانه برای جشنواره بود که مورد بحث قرار گرفت.