تاریخ: ۱۷ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۳:۴۲
بازدید: ۱۸۱
کد خبر: ۷۸۷۹۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رحمانی در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی تاکید کرد:

آمادگی وزارت صمت برای اجرای ماده 7 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار

می متالز - وزیر صنعت، معدن و تجارت در نود و دومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی گفت: برای اجرای ماده 7 قانون بهبود مستمر محیط کسب‌ و کار آمادگی کامل داریم و البته باید سایر دستگاه‌ها نیز به اجرای این ماده کمک کنند.
آمادگی وزارت صمت برای اجرای ماده 7 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار

به گزارش می متالز، رضا رحمانی افزود: زیرساخت‌های ایجاد سامانه، فراهم شده است اما اجرای این ماده اراده‌ای فراتر از یک وزارتخانه می‌خواهد و همه دستگاه‌ها باید مقتضیات و شرایط همکاری مشترک در چارچوب پنجره واحد را بپذیرند.

وی ادامه داد: در شرایط جدید یکی از راه‌های مقابله با تحریم و جنگ اقتصادی، تسهیل امور است و اجرای این ماده نیز قدم موثری در تسهیل امور به حساب می‌رود.

رحمانی تصریح کرد: از نظر وزارت صمت هیچ مانع فنی و فکری برای اجرای این ماده وجود ندارد و بلکه اجرای آن را ضروری می‌داند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: یکی از محورهای هفتگانه برنامه ای این وزارتخانه در سالجاری بهبود فضای کسب و کار می باشد که در ذیل آن به کاهش زمان صدور مجوزها، راه اندازی سامانه های جامع اطلاعاتی و...؛ توجهی ویژه شده است.

وزیر صمت درباره اجرای حکم ماده 7 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار تاکید کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت از حیث ایجاد سامانه ها هیچ مشکلی ندارد و زیرساخت آن فراهم است.

رحمانی گفت: تحلیل معاونت ریاست جمهوری این بوده که موضوع مذکور فرا بخشی دنبال و مدیریت شود؛ بنابراین پیشنهاد می کنیم کمیته‌ای در معاونت ریاست جمهوری برای بررسی این موضوع و در جهت رفع یک سری موانع بروکراسی و کارشناسی تشکیل شود، با این حال مشکل جدی در این خصوص نداریم و ما حتما در اجرا هم سعی می کنیم مقدمات مربوطه را فراهم کنیم.

گفتنی است؛ در ماده ۷ قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار به ساماندهی و کاهش مراجعات نمایندگان دستگاه‌های دولتی به واحدهای تولیدی تاکید شده است؛ چرا که تعدد مراجعات دستگاه های مختلف همواره از سمت واحدهای تولیدی مورد اعتراض بوده و آن‌ها معتقدند که مراجعات و خواسته‌ها از قانون خاصی پیروی نمی‌کند. واحدهای تولیدی خواهان کاهش مراجعات هستند که تاثیر مهمی در بهبود فضای کسب و کار خواهد داشت. برای اجرای این ماده نیز باید سامانه‌ای ایجاد و از طریق آن مراجعات واحدهای دولتی به بخش تولیدی ساماندهی شود.

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد