به گزارش می متالز، اصغرزاده در بازدید از معادن استان به خراسان جنوبی، با اعلام این خبر گفت: این مطالعات در 11 پهنه استان به مساحت 85 هزار کیلومتر مربع و از طریق عملیات ژئوفیزیک هوایی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: نتیجه این بررسی ها به اکتشاف 110 پتانسیل جدید، صدور 12 پروانه فعالیت، 2 گواهی کشف و یک پروانه بهره برداری انجامیده است.
به گفته وی؛ تلاش ایمیدرو برای به نتیجه رساندن کار در بقیه پهنه ها همچنان ادامه دارد.
مدیر اکتشاف ایمیدرو با اعلام این که خراسان جنوبی یکی از اولویتهای اصلی در بحث اکتشاف است، تصریح نمود: این سازمان در بحث اکتشاف تا این لحظه فعالیت های خوبی در استان داشته و اکنون هم اعلام آمادگی کرده ایم که اگر استان پهنه های جدیدی معرفی کند هیچ محدودیتی برای فعالیت نداریم.
اصغرزاده تأکید کرد: مطمئنیم همه این تلاش ها منجر به افزایش ظرفیت های معدنی، اشتغالزایی و در نهایت توسعه استان خواهد شد.
وی درخصوص این که چرا ایمیدرو برای اجرای پروژه های اکتشافی خود، همراهی استان را می طلبد، گفت: علاوه بر ما، بخش خصوصی هم در مناطق مختلف استان مشغول فعالیت است و ما چون به حوزه کاری آنها اشراف نداریم لذا از استان می خواهیم که پهنه ها را به ما معرفی نماید.
به گفته اصغرزاده؛ خراسان جنوبی، استانی مستعد در زمینه تنوع مواد معدنی فلزی و غیرفلزی است که هر کدام آنها به سهم خود می تواند در توسعه این منطقه نقش بسزایی داشته باشد.
مدیر اکتشاف ایمیدرو متذکر شد: این که ایمیدرو برای اکتشافات جدید پا پیش می گذارد، دو نتیجه مهم به همراه دارد، یکی این که چون دولت سرمایه گذاری کرده، بخشی از هزینه های سرمایه گذار کاهش می یابد و علاوه بر این با ایجاد لایه های اطلاعاتی، شفافیت اتفاق می افتد و سرمایه گذار می تواند با دید بازتر نسبت به سرمایه گذاری اقدام کند.
اصغرزاده افزود: هر چه حجم اطلاعات در ابتدای کار بیشتر باشد، ریسک کار پایین تر است و سرمایه گذار می تواند درصد موفقیت خود را حدس بزند.
وی درمورد همراهی ایمیدرو با سرمایه گذاران هم گفت: معمولاً سعی بر این است که تا بهرهبرداری کامل پروژه ها در کنار سرمایهگذار باشیم چرا که دولت که در پروژه سهیم باشد، می تواند رفع موانع و مشکلات را تسریع کند البته ما خود را به این مقید نمی کنیم که تا انتهای کار بمانیم و اگر سرمایه گذار بخواهد، می تواند از همان ابتدای کار، به تنهایی اقدام نماید.
به گفته وی؛ معدن طلای هیرد نهبندان، از جمله پروژه هایی است که بعد از کشف ذخایر در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته و در حال حاضر توأمان با اجرای پروژه اکتشاف، مراحل طراحی، استخراج و احداث کارخانه فرآوری نیز در دست اقدام است