به گزارش می متالز، محمد شریعتمداری امروز در حاشیه گشایش بنیاد ملی توسعه فناوریهای فرهنگی در جمع خبرنگاران، اعلام کرد: تمام تلاش ما این است که عیدی بازنشستگان با حقوق بهمن ماه واریز شود.
وی همچنین با بیان اینکه قدمهای مناسبی برای بیمه تکمیلی بازنشستگان برداشتهایم، گفت: تلاش بر این است لایحه یکسانسازی حقوق بازنشستگان را به دولت برده و آن را تصویب کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد مزد کارگران در سال ۹۹ گفت: معمولاً تحولات پایان سال مبنای تعیین حداقل دستمزد کارگران برای سال آینده قرار میگیرد اما در عین حال کمیته مزد به طور طبیعی با مشارکت ذینفعان سهگانه شامل نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولت تشکیل شده و در مورد تعیین حداقل سبد معیشت خانوار کارگری در این کمیته بحث و بررسی میشود.
شریعتمداری گفت: پیشنهادهای کمیته تخصصی مزد به شورای عالی کار ارائه میشود تا در مورد حداقل حقوق کارگران برای سال آینده تصمیمگیری شود.
وی در عین حال تأکید کرد: افزایش حقوق کارگران نباید به گونهای باشد که موجب اخراج کارگران و زیان کارفرمایان باشد که در آن صورت کارگران هم ضرر میکنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین گفت: در یک سال گذشته درباره داراییهای باارزش که در صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی شستا وجود دارد سعی شده است با مدیریت مناسب این داراییها را حفظ کنیم و گزارش مالی سال ۹۷ و ۶ ماهه سال جاری نشان میدهد ارزش سود داراییهای صندوق بازنشستگی و شستا سه برابر شده است.
شریعتمداری تأکید کرد: این افزایش سه برابری سود صندوق بازنشستگی و شستا متعلق به قشر بازنشستگان است و منابعی که از این طریق به دست میآید برای بازنشستگان کشور صرف میشود. سال ۹۹ تلاش میکنیم قدمهای مناسبی برای توسعه فعالیتهای گردشگری برداریم همچنین برای بیمه تکمیلی بازنشستگان کارهای بیشتری انجام دهیم.
وی همچنین در مورد راهاندازی بنیاد ملی توسعه فناوریهای فرهنگی گفت: فرهنگ ما برخاسته از گذشته دور است و حضور اسلام در سرزمین ایران باعث تولید فناوریهای فرهنگی شده است و محصولات فرهنگی ما برگرفته از فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی است که این فناوریها باید در خدمت کشور باشد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأسیس این بنیاد را با مشارکت بخش خصوصی دانست و گفت: با استفاده از فناوریهای خلاق و نوین باید به تولید ثروت بپردازیم گردش مالی فرهنگ در دنیا ۲۲۵۰ میلیارد دلار در سال است که تا سقف ۳۶۰ میلیارد دلار میتوانیم گردش بخش فرهنگی کشور را برسانیم و باید متناسب با سهم یک درصدی جمعیت سهم از بازار فرهنگی دنیا پیدا کنیم.