به گزارش می متالز، علی غفاری مدیر پایلوت و توسعه فناری مرکز تحقیقات و فناوری مواد معدنی ایران در حاشیه آیین بهره برداری از این پروژه به خبرنگاران گفت: پروژه استحصال عناصر نادر خاکی در مقیاس نیمه صنعتی برای نخستین بار در البرز انجام شد که در این پروژه محصولات مختلفی از جمله «اکسید تیتانیوم» را گرفتیم و توانستیم عناصر نادر خاک را به صورت سبک و سنگین از هم جدا و به طور مجزا در مقیاس نیمه صنعتی تولید کنیم.
به گفته وی، این پروژه حدود چهار سال است که اجرایی شده و اکنون در مقیاس نیمه صنعتی به پایان رسیده و امروز از آن رونمایی شد.
مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران وابسته به وزارت صمت با ١٥سال سابقه کاری در انجام تحقیقات فرآوری در مقیاس آزمایشگاهی و پایلوت فعالیت دارد.
این مرکز همچنین تجربه ساخت تجهیزات فرآوری و با بهره گیری از دانش و تجربه ایجاد شده در حوزه فرآوری مواد معدنی را در کارنامه خود دارد.
شهرک صنعتی تحقیقاتی کاوش وابسته به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران دارای ۱۵ سوله صنعتی و فناورانه برای استقرار شرکتهای دانشبنیان در حال تکمیل است و سه شرکت بزرگ تحقیقاتی از جمله مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران، مرکز تحقیقات بیماران سرطانی و پژوهشکده دانشگاه امیر کبیر مستقر شدهاند.
این شهرک به وسعت یکصد هکتار قرار است حدود ۲۵۰ واحد تولیدی و صنعتی و دانش بنیان در چند سال آینده در آن استقرار یابد که بیش از ۳۰ هزار فرصت شغلی در آن پیش بینی شده است.