تاریخ: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۴:۱۷
بازدید: ۵۴۲
کد خبر: ۸۳۱۸۸
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
مدیرعامل شرکت زرین معدن آسیا:

از استان تامین مواد اولیه فقط می‌خواهیم نه منابع

می متالز - مدیرعامل شرکت زرین معدن آسیا با اشاره به اینکه از استان منابع نمی خواهیم و فقط تامین مواد اولیه و حمایت را می خواهیم، افزود: در سرب و روی فعالیت های اکتشافی خوبی انجام خواهیم داد و امیدواریم با کار کارشناسی به ذخایر خوبی برسیم و به صنعت استان کمک خواهیم کرد.
از استان تامین مواد اولیه فقط می‌خواهیم نه منابع

به گزارش می متالز، "ابراهیم جمیلی" ظهر امروز یکشنبه در نشست خبری احداث مجتمع تولید شمش سرب و روی کوهبنان در کرمان اظهار کرد: می خواهیم قطب سوم سرب و روی کشور را در استان کرمان ایجاد کنیم که اگر رسانه ها همکاری بکنند، قطعا چهره منطقه محروم کوهبنان تغییر پیدا می کند و در کنار آن صنایع پایین دستی ایجاد می شود.

وی با اشاره به اینکه این مجتمع برای جلوگیری از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده ایجاد می شود، افزود: کارخانه ۳۰۰ هزار تنی کنسانتره سرب و روی در سه فاز ایجاد می شود که فاز در نخست ۵۰ هزار تن کنسانتره و ۱۰ هزار تن شمش روی ایجاد می شود.

جمیلی تصریح کرد: با توسعه اکتشافات و تجمیع گزارشات، فاز دوم دو برابر فاز نخست خواهد بود و در مرحله آخر ظرفیت ۳۰۰ هزار تنی کامل خواهد شد.

مدیرعامل شرکت زرین معدن آسیا بیان کرد: پیش بینی اشتغال اولیه برای ۱۰۰۰ نفر در مجتمع سرب و روی شده و تعهد داده ایم کارکنان از نیروهای بومی باشند، مگر تخصصی که نیاز داریم، در منطقه وجود نداشته باشد.

وی با اشاره به اینکه تربیت نیروهای بومی را انجام خواهیم داد، افزود: در گروه صنعتی زرین، صنعت را بومی و بومی ها را صنعتی کردیم و دنبال کسانی هستیم که کار بکنند. دنبال کسی نیستیم که پشت میز بنشیند.

جمیلی اظهار کرد: در گروه صنعتی زرین، محصولات را به ۱۷ کشور صادر می کنیم و کیفیت مورد قبول کشورهای مقصد است که آزمایش نمی شود و با همین کیفیت می خواهیم در استان کرمان کار کنیم و نیاز به کمک مسوولان استان کرمان داریم.

وی تصریح کرد: مجتمع سرب و روی موجب رونق اقتصادی منطقه می شود و در ارزآوری استان کرمان و کشور تنوع بیشتری ایجاد می کند و به رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال جدید کمک خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت زرین معدن آسیا با اشاره به اینکه از استان منابع نمی خواهیم و فقط تامین مواد اولیه و حمایت را می خواهیم، افزود: در سرب و روی فعالیت های اکتشافی خوبی انجام خواهیم داد و امیدواریم با کار کارشناسی به ذخایر خوبی برسیم و به صنعت استان کمک خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: آماده همکاری با کسانی هستیم که از اکنون بخواهند قرارداد ببندند که بعد از استخراج، ماده معدنی آنها را خریداری کنیم و آماده همکاری در آموزش و مشارکت هستیم.

جمیلی گفت: برای رقابت نیامده ایم و نمی خواهیم فقط خودمان باشیم. این شرکت بزرگ خواهد شد و به بورس و فرابورس می رسیم.

"سالاری" فرماندار کوهبنان نیز در این نشست اظهار کرد: ایجاد کارخانه کنسانتره و شمش سرب و روی می تواند معادن منطقه کوهبنان، راور و بهاباد یزد را که ۸۰۰ سال مغفول مانده، فعال کند.

وی با اشاره به ایجاد اشتغال این مجتمع فرآوری افزود: این سرمایه گذاری، تحولی را در شهرستان کوهبنان که به لحاظ توسعه ای مقداری عقب مانده، ایجاد خواهد کرد و مشکل اشتغال مردم حل می شود.

سالاری تصریح کرد: کارهای مربوط به ایجاد مجتمع فرآوری و تولید شمش سرب و روی را در کمترین زمان انجام دادیم و فرش قرمز برای سرمایه گذاران پهن کرده ایم و تا عملیاتی شدن پروژه همکاری خواهیم داشت.

 در این نشست در پاسخ به سئوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه چرا با وجود پهنه بیش از ۱۲۰۰ کیلومتری سرب و روی در راور، مجتمع فرآوری در کوهبنان ایجاد می شود؟ اعلام شد: پهنه سرب و روی از جنوب یزد آغاز می شود و خروجی آن پنج محدوده اکتشافی است که سه مورد در کوهبنان و دو مورد در راور واقع شده است. برای تامین آب، با توجه به پراکندگی معادن و ظرفیت هایی که وجود دارد، مطالعات امکان سنجی انجام و بدون حب و بغض کوهبنان انتخاب شده و بخش بیشتری از پتانسیل های معدنی کوهبنان آزاد بود.

همچنین اضافه شد: مهم ایجا واحد فرآوری در استان است که موجب می شود حدود ۷۰ معدن متروکه فعال و از خام فروشی جلوگیری شود.

عناوین برگزیده