به گزارش می متالز، در ابتدای این بازدید، مدیرعامل سیمان ممتازان به تاریخچه فعالیت شرکت اشاره کرد و گفت: این شرکت در سال ۸۶ به بهرهبرداری رسید که ظرفیت اسمی تولید سیمان ممتازان سالانه یک میلیون تن است.
بازدید اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران از کارخانه سیمان ممتازان کرمان
محمد ربانی با اشاره به اینکه ممتازان طی سالهای اخیر دستاوردهای بسیاری داشته است، افزود: واحد نمونه محیط زیست کشور، واحد نمونه صادرات استان، واحد نمونه استاندارد کشور، انجام برنامههای متعدد برای کاهش مصرف انرژی و بسیاری موارد دیگر که باعث شده فعالیت شرکت به خوبی ادامه پیدا کند.
در ادامه مرتضی نیکخواه مدیر کنترل کیفیت سیمان ممتازان، گزارشی از فرایند تولید سیمان و روند فعالیت شرکت در زمینه فروش و جایگاه این شرکت در بین شرکتهای سیمانی کشور ارائه داد.
رئیس سابق دانشگاه علم و صنعت ایران و استاد کامل رشته شیمی این دانشگاه نیز در این بازدید گفت: من از واحدهای تولیدی بسیاری در کشور بازدید داشتم اما پاکیزگی و زیبایی محیط ممتازان متفاوت و بسیار عالی بود.
عباس طائب با بیان اینکه بازدید اساتید دانشگاه از صنایع میتواند تاثیر بسزایی در عملکرد اساتید داشته باشد، گفت: جدای از آشنایی و درک بهتر اساتید از صنایع و ارائه آموزش بهتر دانشجویان، اینگونه بازدیدها میتواند به تعریف پروژههای مشترک بین صنایع و دانشگاه منجر شود.
وی ادامه داد: ما معتقدیم که اساتید و دانشگاه باید به کمک تولیدکنندگان بیایند و در جهت رفع مواند تولید گام بردارند.
رئیس سابق دانشگاه علم و صنعت ایران، گفت: در طول سال های متمادی دانشگاهها از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی حوزه صنعت، درخواست کمک برای احداث پژوهشکدهها، دانشکدهها و یا تجهیز آزمایشگاهها را مطرح میکردند اما در حال حاضر دانشگاه به این نتیجه رسیده که باید طرح جدیدی داشته باشد و اگر قرار است در خدمت تولید و حوزه های کاربردی باشد باید به اقدام دیگری دست بزند.
طائب گره کار را زمان عنوان کرد و گفت: از آنجایی که ممکن است مشکلات فعلی صنایع در آینده نیز وجود داشته باشد، اگر صنعت زمان بیشتری برای تولید محصول به دانشگاه بدهد می توان این تعامل را افزایش داد.