تاریخ: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۳:۱۷
بازدید: ۳۳۵
کد خبر: ۸۴۹۲۵
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
فرماندار خوسف تاکید کرد:

فرصت شش ماهه برای نوسازی معدن مس قلعه‌زری

می متالز - فرماندار خوسف گفت: معدن مس قلعه‌زری نیز در تاسیسات داخل معدن و نیز خانه‌های سازمانی داخل روستا نیاز به نوسازی دارد که لازم است ظرف شش ماه توسط هیات مدیره معدن کار نوسازی معدن توسط سهامداران و هیات مدیره انجام شود در غیر اینطوری مراجع قضایی وارد عمل خواهند شد.
فرصت شش ماهه برای نوسازی معدن مس قلعه‌زری

به گزارش می متالز، محمد شفیعی، امروز پنج شنبه 24 بهمن، در جلسه بررسی مشکلات معدن مس قلعه زری، اظهار کرد: معدن مس قلعه‌زری به عنوان بزرگترین معدن زیرزمینی کشور با داشتن بیش از ۳۹۰ کارگر لازم است خدمات پزشکی بیشتری یا تامین یک دستگاه آمبولانس توسط سازمان تامین اجتماعی صورت پذیرد.

وی با بیان اینکه در شهرستان خوسف ۵ معدن طلا وجود دارد، افزود: دو معدن طلای شادان و کودکان به عنوان از محل تسهیلات اشتغالزایی روستایی حدود ۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی جهت احداث کارخانه‌های فرآوری دریافت کرده است که به زودی با حضور معاون وزیر کلنگ احداث آن‌ها به زمین خورده خواهد شد.

 وی یادآور شد: در صورت راه‌اندازی کارخانه‌های فرآوری طلا در معادن کودکان و شادان تحول اقتصادی در این منطقه رخ خواهد داد.

شفیعی ادامه داد: خوسف دارای ظرفیت‌های زیادی است که در صورت استفاده از این ظرفیت‌ها می‌توانیم بحث اشتغال استان را در شهرستان خوسف مرتفع کنیم.

وی ادامه داد: در بخش کشاورزی وجود گل نرگس و عناب و در بحث دامداری وجود شتر به عنوان ظرفیت‌های بخش کشاورزی شهرستان است.

فرماندار خوسف گفت: چهار کارخانه فرآودی محصولات کشاورزی در شهرستان در حال احداث است که تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

شفیعی از پیشرفت ۴۰ درصدی کشتارگاه صنعتی دام به عنوان بزرگترین کشتارگاه صنعتی استان خبر داد و افزود: امیدواریم هر چه زودتر این کشتارگاه برای تکمیل چرخه تولید به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: با وجود ۶۸ مرغداری فعال در شهرستان خوسف به عنوان قطب تولید گوشت سفید در استان مطرح است  که عملیات اجرایی ساخت کشتارگاه طیور با سرمایه‌گذاری صد میلیارد ریالی شروع شده است.

فرماندار خوسف گفت: از محل حق سهم معدنی دولت مخزن آب شرب در روستای معدن قلعه‌زری به صورت مشارکتی با شرکت آب و فاضلاب روستایی استان با اعتبار ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال تعویض شده است.

شفیعی اظهار کرد: بیشترین سرمایه‌گذاری خارجی در خراسان جنوبی متعلق به شهرستان خوسف با مبلغ ۹۰۰ میلیارد تومان است که این حجم سرمایه‌گذاری در استان و شهرستان بی‌سابقه بوده است.

وی بیان کرد: بزرگترین نیروگاه خورشیدی استان با سرمایه‌گذاری ۱۴ میلیون یورویی توسط سرمایه گذاری آفریقای جنوبی به بهره‌برداری رسیده است.

فرماندار خوسف با بیان اینکه در صورت شرایط بحرانی این نیروگاه به تنهایی می‌تواند برق کل شهرستان را تامین کند، ادامه داد: یکی از موضوعات بسیار مهم در بحث زیرساخت‌ها تامین گاز است که با پیگیری‌های انجام شده عملیات گازرسانی به دهستان قلعه زری شامل ۱۴ روستای دارای دهیاری و روستاهای فاقد دهیاری در مسیر و معادن این دهستان با اعتبار 300 میلیارد ریال در دهه فجر آغاز شد.

شفیعی گفت: در دهستان ماژان و براکوه عملیات گازرسانی به ۳۸ روستای دارای دهیاری و ۲۹ روستای فاقد دهیاری شروع شده است که از این تعداد ۱۹ روستا به شبکه گاز متصل شده‌اند.

فرماندار خوسف بیان کرد: یکی دیگر از زیرساخت‌های معادن تامین برق است که پیگیر احداث پست ۱۳۲ کیلوات جهت تامین برق معادن کودکان و شادان هستیم.

عناوین برگزیده